ΕΟΕ: Την προσεχή Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου οι εκλογές [pic]

ΕΟΕ: Την προσεχή Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου οι εκλογές [pic]

 Αγγελική Βύζικα

  |  18.09.2021 | 12:48

Την προσεχή Τρίτη (21 Σεπτεμβρίου), στις 17:00 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Την πρόσκληση στους τακτικούς εκπροσώπους των εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών των οποίων το άθλημα ή τα αθλήματα συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο πρόγραμμα των επερχόμενων Θερινών και Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έστειλε βάσει καταστατικού, το μέλος της ΔΟΕ για την Ελλάδα Σπύρος Καπράλος, ο […]

Την προσεχή Τρίτη (21 Σεπτεμβρίου), στις 17:00 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Την πρόσκληση στους τακτικούς εκπροσώπους των εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών των οποίων το άθλημα ή τα αθλήματα συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο πρόγραμμα των επερχόμενων Θερινών και Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έστειλε βάσει καταστατικού, το μέλος της ΔΟΕ για την Ελλάδα Σπύρος Καπράλος, ο οποίος είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Την ερχόμενη Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στην έδρα της ΕΟΕ θα πραγματοποιηθεί η Εκλογική Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Την πρόσκληση στους τακτικούς εκπροσώπους των εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών των οποίων άθλημα ή αθλήματα συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο πρόγραμμα των επερχόμενων Θερινών και Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έστειλε βάσει καταστατικού, το μέλος της ΔΟΕ για την Ελλάδα Σπύρος Καπράλος ο οποίος είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου.

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη των ακόλουθων οργάνων διοίκησης:

– Α΄Αντιπροέδρου

– Β΄Αντιπροέδρου

– Γενικού Γραμματέα

– Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα

– Ταμία

– Αναπληρωτή Ταμία

– Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (Δ.Ο.Α.)

– Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.)

– Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας (Επ.Ο.Π.)

– Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας (Επ.Ο.Λ.)

– Πρόεδρος Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και

Δεοντολογίας (Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ.)

– Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος,

Ηθικής και Δεοντολογίας (Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ.)».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Αφιέρωσε τη νίκη επί του Ηρακλή στον μικρό Νικόλα [pic]

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση.

newsroom

18.10.2021 | 13:42

Πετράκος: «Δεν χρειάζομαι το εμβόλιο» [vds]

Πετράκος: «Δεν χρειάζομαι το εμβόλιο». Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε για τη στάση του ως προς το θέμα του κορονοϊού. Πετράκος: «Δεν χρειάζομαι το εμβόλιο» «Εγώ δεν το χρειάζομαι το εμβόλιο. Μου το έχουν πει τρεις καθηγητές πανεπιστημίου. Επειδή έχω τον ψευδάργυρο και την D3 στα 80, εμένα μου έχει πει καθηγητής πανεπιστημίου ότι από το […]

Μιχάλης Νιαβής

18.10.2021 | 13:33

Τρίτων – Μεσολόγγι: Σήμερα το εξ’ αναβολής ματς για την 2η αγωνιστική της Α2

Τρίτων - Μεσολόγγι: Στις 20:30 σήμερα (17/10) το βράδυ θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Γιάννης Νιαστίτης

18.10.2021 | 13:24

Κορυφαίο γκολ της τέταρτης αγωνιστικής αυτό του Χατζηγιοβάνη [vid]

Παναθηναϊκός: Κορυφαίο γκολ αυτό του Χατζηγιοβάνη. Το πολύ ωραίο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Χατζηγιοβάνη ψηφίστηκε ως κορυφαίο.

Μιχάλης Νιαβής

18.10.2021 | 13:22