Εμπαπέ: Πιο κοντά από ποτέ στη Ρεάλ [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  24.08.2021 | 09:12

Έτοιμη να ρίξει τη «βόμβα» της χρονιάς φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Διότι, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, η μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ στη Βασίλισσα είναι πιο πιθανή από ποτέ. Όσα αναφέρουν οι Ισπανοί Όπως αναφέρει η Marca, ο Γάλλος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει στην Παρί πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το […]

Έτοιμη να ρίξει τη «βόμβα» της χρονιάς φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Διότι, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, η μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ στη Βασίλισσα είναι πιο πιθανή από ποτέ.

Όσα αναφέρουν οι Ισπανοί

Όπως αναφέρει η Marca, ο Γάλλος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει στην Παρί πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα η γαλλική ομάδα να σκέφεται σοβαρά την πώληση του μέσα στις επόμενες ημέρες. Η Ρεάλ από την άλλη, περιμένει στη γωνία εδώ και καιρό και εφόσον η Παρί αποφασίσει οριστικά να αφήσει τον 23χρονο, τότε αναμένεται να «χτυπήσει» με μία πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων ώστε να κλείσει στην υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA