Ελλάδα VS Λιθουανία: Tο εισιτήριο για την ελίτ του παγκόσμιου τένις «σφραγίζεται» στην COSMOTE TV [vid]

Ελλάδα VS Λιθουανία: Tο εισιτήριο για την ελίτ του παγκόσμιου τένις «σφραγίζεται» στην COSMOTE TV [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  16.09.2021 | 21:25

Την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος τένις (World Group I), για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα διεκδικήσει η Εθνική ομάδα, στο Davis Cup 2021, και η COSMOTE TV θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις της απέναντι στη Λιθουανία το Σαββατοκύριακο 18-19  Σεπτεμβρίου. Συμμετέχει ο Τσιτσιπάς Πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια […]

Την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος τένις (World Group I), για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα διεκδικήσει η Εθνική ομάδα, στο Davis Cup 2021, και η COSMOTE TV θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις της απέναντι στη Λιθουανία το Σαββατοκύριακο 18-19  Σεπτεμβρίου.

Συμμετέχει ο Τσιτσιπάς

Πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχοντας πλάι του τους Μιχάλη Περβολαράκη, Μάρκο Καλοβελώνη, Πέτρο Τσιτσιπά και Αλέξανδρο Σκορίλα. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ αρχηγός της αποστολής, ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Η αγωνιστική δράση που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Lyttos Beach Tennis Academy στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, θα ξεκινήσει το Σάββατο 18/9 στις 12.00 και θα περιλαμβάνει δύο μονά ματς. Η αυλαία των αγώνων θα πέσει την επόμενη ημέρα (Κυριακή 19/9) με ένα διπλό και δύο μονά παιχνίδια (10.00). Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 6HD.