Εκλογές Ομοσπονδιών: «Ενωμένο Αδέσμευτο Τζούντο Ελλάδος»

Εκλογές Ομοσπονδιών: «Ενωμένο Αδέσμευτο Τζούντο Ελλάδος»

 newsroom

  |  16.02.2021 | 18:33

Με «βαριά» ονόματα στο ψηφοδέλτιο του ζητά τη στήριξη των σωματείων ο Βίκτωρας Σιώπης, ως υποψήφιος πρόεδρος, έχοντας ως όραμα την ανάδειξη του ελληνικού Τζούντο στη θέση, που του ανήκει στα καταξιωμένα αθλήματα, με σπουδαία προσφορά στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Η διακήρυξη της κίνησης «Ενωμένο Αδέσμευτο Τζούντο Ελλάδος»: «Φίλες και φίλοι του τζούντο και […]

Με «βαριά» ονόματα στο ψηφοδέλτιο του ζητά τη στήριξη των σωματείων ο Βίκτωρας Σιώπης, ως υποψήφιος πρόεδρος, έχοντας ως όραμα την ανάδειξη του ελληνικού Τζούντο στη θέση, που του ανήκει στα καταξιωμένα αθλήματα, με σπουδαία προσφορά στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Η διακήρυξη της κίνησης «Ενωμένο Αδέσμευτο Τζούντο Ελλάδος»:

«Φίλες και φίλοι του τζούντο και γενικότερα του αθλητισμού, με την παρούσα διακήρυξη σας ανακοινώνουμε τη δημιουργία της νέας δυναμικής πρωτοποριακής και προπάντων Ενωτικής και Αδέσμευτης κίνησης για την ηγεσία της Ομοσπονδίας του Ελληνικού Τζούντο με ονομασία «Ενωμένο Αδέσμευτο Τζούντο Ελλάδος». 

Ενωμένο χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς περιχαρακώσεις με μοναδικό σκοπό την πλήρη αξιοποίηση όλου του αθλητικού, διοικητικού, προπονητικού και επιστημονικού δυναμικού του αθλήματος, στοχεύοντας στην ουσιαστική διεύρυνση και ανάπτυξη εις βάθος του τζούντο της Ελλάδας. Αδέσμευτο χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς ιδιοτέλεια, που εμποδίζουν το σωστό και αποτελεσματικό δρόμο της ανάπτυξης του αθλήματος, έχουμε ως στόχο:

1) τη συνέχιση και τον πολλαπλασιασμό των επιτυχιών των αθλητών μας με συγκροτημένο και τεκμηριωμένο επιστημονικά πρόγραμμα το οποίο επικεντρώνεται στο τετράπτυχο αθλητές, προπονητές, σωματεία, διαιτητές. 

2) δημιουργία αναπτυξιακών κινήτρων που επιβάλλουν τη σύνθεση και τη συσπείρωση στη συμπαράταξη όλων των υγιών δυνάμεων που αγαπούν και νοιάζονται για το τζούντο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της δομής και λειτουργίας της νέας Ομοσπονδίας Τζούντο θα είναι η αποτελεσματικότητα, η ευελιξία των συλλογικών αποφάσεων και δράσεων, η ανανέωση των προσώπων σε θέσεις ευθύνης χωρίς αποκλεισμούς και με την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχικότητα και οικουμενικότητα αλλά και με την περαιτέρω χρηστή αξιοποίηση των σημερινών ικανών στελεχών. Καθοριστικοί παράγοντες της επιτυχίας μας είναι ο εκσυγχρονισμός, η καινοτομία, η ανάδειξη των θετικών χαρακτηριστικών και προσόντων της Ομοσπονδίας μας και του ανθρώπινου δυναμικού της, εργαζόμενων, παραγόντων, προπονητών, αθλητών και φίλων.

Δεσμευόμαστε άμεσα να προχωρήσουμε :

1) στη δημιουργία και γνωστοποίηση του σύγχρονου σχεδιασμού της Ομοσπονδίας βασισμένου σε παγκόσμια δοκιμασμένα πρότυπα με απόλυτη διαφάνεια στη μοριοδότηση των αθλητών και προπονητών.

2) άμεση διεκδίκηση διοργάνωσης αγώνων μεγάλης προβολής, παγκόσμιας και πανευρωπαϊκής εμβέλειας με απευθείας έσοδα στα ταμεία της Ομοσπονδίας.

3) ορθολογικό οικονομικό προγραμματισμό και χρηστή διαχείριση των εσόδων

4) στην εξοικονόμηση πόρων και δυνατότητα προσέλκυσης χορηγών για την στήριξη της προσπάθειας μας και την εξεύρεση νέων πηγών εσόδων χωρίς επιβάρυνση στους γονείς των αθλητών και των Σωματείων-μελών

5) την άριστη συνεργασία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) Προς την κατεύθυνση αυτή καλούμε σε συστράτευση όλους τους φορείς και τα πρόσωπα που προσφέρουν, αγαπούν και ασχολούνται με το τζούντο μας, παλαιότερους και νεότερους, αυτό άλλωστε υποδηλώνει και ο τίτλος της κίνησής μας «Ενωμένο Αδέσμευτο Τζούντο Ελλάδος».

Την πρωτοβουλία μας, τη στηρίζουν πολλοί επώνυμοι άνθρωποι του αθλητισμού( αθλητές ,προπονητές, παράγοντες και επιστήμονες) , και πολλοί φίλοι του αθλητισμού, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως .

Την κίνηση αυτή προσυπογράφουν :

Βίκτωρ Σιώπης (ΕΕΠ ΤΕΦΦΑ ΑΠΘ ειδικότητας τζούντο)

Ευάγγελος Σουφλέρης (τ.Πρόεδρος Ε.Ο. Τζούντο)

Αθανάσιος Καπαρός (Προπονητής τζούντο)

Ευάγγελος Χρυσάφης (Αντιπρόεδρος Β’ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.) 

Κυριακή Γιανακίδου (τ. Γ.Γ. Αθλητισμού ) 

Γεώργιος Τζέτζης (Καθηγητής- Πρόεδρος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ ) 

Αναστάσιος Φισικόπουλος ( τ. Πρόεδρος Ε.Ο. Τζούντο )

 Χαράλαμπος Ανδρεάδης (Μέλος Δ.Σ.ΣΕΓΑΣ)

Μλάνταν Φορτούλα (πρ.Τερματοφύλακας ποδοσφαίρου) 

Ιωάννης Γκιτσιούδης (πρ.Τερματοφύλακας ποδοσφαίρου)

Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος ( Προπονητής τζούντο )

Σπύρος Ρήγος (Καθηγητής τζούντο ) 

Δημήτριος Μπουντάκης (Προπονητής τζούντο )

Δημήτριος Ζαρζαβατσίδης (ΕΕΠ ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ,Ολυμπιονίκης Άρσης Βαρών)

Αλεξία Κουρτελέση (Προπονήτρια τζούντο)

Γεώργιος Παπαγιαννάκης (Αθλητικός παράγων , Ηλεκτρολογος μηχανικός)

Κωνσταντίνος Αμουτζόγλου (Πρόεδρος Β’ Ένωσης Ομοσπονδίας Τένις) 

Γρήγορής Ναζάροβ (Προπονητής τζούντο) 

Αλέξανδρος Φιλιππίδης (Πρόεδρος Α.Σ. Τζούντο Χαλκιδικής )

Αυγερινός Μαϊστρέλης (Προπονητής τζούντο)

Αναστασία Σταυριά (Προπονήτρια τζούντο) 

Κωνσταντίνος Δαβιτίδης (Παράγων τζούντο)»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58