Έγκλημα στη Ρόδο: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της αδικοχαμένης Ντόρας – Οργή για τον δράστη
Ετικέτες: ,

Έγκλημα στη Ρόδο: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της αδικοχαμένης Ντόρας – Οργή για τον δράστη

 newsroom

  |  24.09.2021 | 18:45

Το τελευταίο «αντίο» στην δολοφονηθείσα καθηγήτρια.

Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς θρηνούν απαρηγόρητοι, βυθισμένοι στον αβάσταχτο πόνο τους τον τόσο βίαιο και ξαφνικό θάνατό της 32χρονης Ντόρας Ζαχαριά.

Πολλοί συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης καθηγήτριας επέλεξαν να ντυθούν στα λευκά στο τελευταίο αντίο προς την δολοφονηθείσα καθηγήτρια, ενώ άσπρο ήταν και το φέρετρο της Ντόρας.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, την ώρα που κόσμος συνέχιζε να φτάνει. Η ταφή της πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά στο νεκροταφείο Ταξιαρχών Ρόδου.

photo photo

«Ήταν έτοιμη να του κάνει ασφαλιστικά» δηλώνει φίλη της 32χρονης

«Μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε ξεφύγει από έναν άνδρα, ότι είχε επιτέλους γλιτώσει», λέει φίλη της.

Και προσθέτει «Όταν μιλήσαμε τη Δευτέρα το βράδυ, μου είπε αν τυχόν και κάνει οτιδήποτε, έχω πάει στην αστυνομία και του έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Μία μέρα που είχε πάει στη φίλη της τον είχε ‘πάρει’ με την άκρη του ματιού της… τον είδε μ’ ένα άλλο αμάξι».

Εννέα μήνες κράτησε η σχέση τους. Μόλις ενάμιση μήνα η συμβίωσή τους κάτω από την ίδια στέγη. Ήταν τότε που ξαφνικά η συμπεριφορά του άλλαξε και άρχισε ο εφιάλτης για την Ντόρα.

Μάλιστα, η φίλη της αναφέρει ότι της είχε εκμυστηρευτεί πως ο 42χρονος είχε χακάρει τον υπολογιστή της.

«Της είχε χακάρει τον υπολογιστή, έμπαινε με τους κωδικούς της, απαντούσε σε φίλους, έσβηνε φωτογραφίες», σημειώνει.

Η εμμονή του δολοφόνου

Η Ντόρα πίστευε ότι αν τον χωρίσει και επιστρέψει στο πατρικό της, όλα θα τελείωναν και θα γλίτωνε. Ο 42χρονος όμως, δεν σταμάτησε ούτε τότε.

«Πήγε και στο σπίτι της. Συζήτησαν κι εκεί. Δηλαδή πώς αλλιώς… να… να… να του το ζωγραφήσουν; Του εξήγησαν ότι ξέρεις, είναι 32χρονών η Ντόρα. Αποφασίζει για τη ζωή της εάν ταιριάζει με κάποιον ή όχι… Δηλαδή… Δεν μπορείς να… να σκεφτείς αυτό το σενάριο».

Οι συγγενείς και οι φίλοι της μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και μάλιστα περιγράφουν μια δυναμική γυναίκα που, προς το παρόν, είχε αφιερωθεί στις σπουδές και στη δουλειά της.

«Ήρεμο κορίτσι, είχε το μυαλό στο διάβασμα, δεν σκεφτόταν γάμους και παιδιά».

Αυτήν την ώρα, όλοι όσοι γνώρισαν και αγάπησαν το χαμογελαστό κορίτσι, βρίσκονται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω-Ρόδου, για να της πουν το τελευταίο «αντίο».