Ισχαιμικό επεισόδιο για τον Νίκο Χαρδαλιά

 newsroom

  |  16.08.2021 | 17:40

Στο νοσοκομείο Αγία Όλγα μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του. Στον υφυπουργό πολιτικής προστασίας τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Το ισχαιμικό επεισόδιο είναι εγκεφαλικό, που προκαλείται είτε από θρόμβωση είτε από αιμορραγία σε αρτηρία του εγκεφάλου. Το […]

Στο νοσοκομείο Αγία Όλγα μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Στον υφυπουργό πολιτικής προστασίας τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Το ισχαιμικό επεισόδιο είναι εγκεφαλικό, που προκαλείται είτε από θρόμβωση είτε από αιμορραγία σε αρτηρία του εγκεφάλου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου αναφέρει:

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς .

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Από και και πέρα, την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.