Έγινε το «μπαμ» – Ο Παλάσιος στον Παναθηναϊκό!

 newsroom

  |  31.08.2021 | 23:31

Η περίπτωση του Αργεντινού, Σεμπαστιάν Παλάσιος, έχει περάσει από… χίλια κύματα, αλλά όπως φαίνεται ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά στο 90! Παίκτης του Παναθηναϊκού οριστικά είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Η συμφωνία επήλθε και ο Αργεντινός πρώην εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε ντύνεται στα πράσινα. Οι άνθρωποι της ομάδας μετά τη χθεσινή ανταλλαγή εγγράφων αποδοχής, σήμερα αντάλλαζαν συμβόλαια με Ιντεπεντιέντε και […]

Η περίπτωση του Αργεντινού, Σεμπαστιάν Παλάσιος, έχει περάσει από… χίλια κύματα, αλλά όπως φαίνεται ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά στο 90! Παίκτης του Παναθηναϊκού οριστικά είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Η συμφωνία επήλθε και ο Αργεντινός πρώην εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε ντύνεται στα πράσινα.

Οι άνθρωποι της ομάδας μετά τη χθεσινή ανταλλαγή εγγράφων αποδοχής, σήμερα αντάλλαζαν συμβόλαια με Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα. Εν τέλει, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του τον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Το «τριφύλλι» τελειώνει με εντυπωσιακό τρόπο τη μεταγραφική περίοδο κάνοντας δικό του έναν παίκτη που τον ήθελε πολύ. Πλέον, μένει να δούμε τις επόμενες μέρες που θα μπορούν να γίνουν μόνο κινήσεις για ελεύθερους, αν οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε κάτι ακόμα για το ρόστερ τους.