«Έφυγε» ο θρυλικός ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς

«Έφυγε» ο θρυλικός ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς

 newsroom

  |  24.08.2021 | 20:49

Έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 80 ετών ο Τσάρλι Γουότς, ο θρυλικός ντράμερ των Rolling Stones. Την είδηση θανάτου του ανακοίνωσε ο ατζέντης του Μπέρντ Ντόχερτι αναφέροντας: «Με τεράστια θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Τσάρλι Γουότς. Ο Τσάρλι πέθανε ήσυχα σε νοσοκομείο του Λονδίνου έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. […]

Έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 80 ετών ο Τσάρλι Γουότς, ο θρυλικός ντράμερ των Rolling Stones. Την είδηση θανάτου του ανακοίνωσε ο ατζέντης του Μπέρντ Ντόχερτι αναφέροντας: «Με τεράστια θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Τσάρλι Γουότς. Ο Τσάρλι πέθανε ήσυχα σε νοσοκομείο του Λονδίνου έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο Τσάρλι ήταν αγαπητός σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των Rolling Stones ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του. Ζητούμε ευγενικά να τηρηθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειάς του, των μελών της μπάντας και των στενών φίλων του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Τσάρλι Γουότς γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1941 στο Λονδίνο. Αρχικά θέλησε να γίνει γραφίστας, παίζοντας παράλληλα ντραμς σε rhythm and blues μπαρ του Λονδίνου, όπου και συνάντησε τους Μικ Τζάγκερ, Μπράιν Τζόουνς και Κιθ Ρίτσαρντς. Τον Ιανουάριο του 1963 έγινε ο ντράμερ των Rolling Stones και από τότε δεν χώρισαν ποτέ.

Μάλιστα επρόκειτο να συμμετάσχει σε περιοδεία του συγκροτήματος στις ΗΠΑ, η οποία θα πραγματοποιούνταν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο νωρίτερα τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ότι δεν θα εμφανιστεί στην περιοδεία, επειδή υποβλήθηκε σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση.