Ετικέτες: ,

Δολοφονία στην Κρήτη: Ομολόγησε ο δράστης του εγκλήματος στη Μεσαρά [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  24.08.2021 | 14:33

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά. Υστερα από ανάκριση ωρών, ο δράστης έσπασε και τελικά ομολόγησε το έγκλημα. Πρόκειται για έναν Ρουμάνο υπήκοο, ο οποίος εργαζόταν για λογαριασμό του κτηνοτρόφου. Το κίνητρο Όπως αναφέρει το cretalive, πριν λίγο ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της εκτέλεσης ο Ρουμάνος που […]

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά. Υστερα από ανάκριση ωρών, ο δράστης έσπασε και τελικά ομολόγησε το έγκλημα. Πρόκειται για έναν Ρουμάνο υπήκοο, ο οποίος εργαζόταν για λογαριασμό του κτηνοτρόφου.

Το κίνητρο

Όπως αναφέρει το cretalive, πριν λίγο ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της εκτέλεσης ο Ρουμάνος που το θύμα απασχολούσε στα πρόβατά του κι ο οποίος διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα, ο Ρουμάνος φέρεται να επικαλέστηκε ως κίνητρο της δολοφονίας αφενός οικονομικούς λόγους και αφετέρου ότι το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια.