ΔΟΑ: Η μεταρρύθμισή της παρουσιάστηκε

ΔΟΑ: Η μεταρρύθμισή της παρουσιάστηκε

 newsroom

  |  27.10.2021 | 16:01

ΔΟΑ: Η μεταρρύθμισή της παρουσιάστηκε. Στο πλαίσιο της 25 Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών, που διεξήχθη στην Κρήτη.

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, παρουσίασε τη μεταρρύθμιση της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. Την παρουσίασε σε όλους τους εκπροσώπους των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών που συμμετείχαν αυτοπροσώπως ή διαδικτυακά στην 25η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC), που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη. ΔΟΑ: Η μεταρρύθμισή της παρουσιάστηκε.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη τελετή εγκαινίων και την επαναλειτουργία των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων, επισήμανε τη σημασία της επένδυσης της ΔΟΕ σε αυτό το σχέδιο. Αλλά και τη μακροχρόνια υποστήριξή της στο έργο της ΔΟΑ. Όπως και τη μελλοντική τους συνεργασία στην εκπαιδευτική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της ΔΟΑ.

Με τον Ισίδωρο Κούβελο να υπογραμμίζει: «Αυτή η συνεργασία μας δίνει τη σιγουριά ότι η ΔΟΑ θα αποκτήσει εξέχοντα ρόλο στην πρωταρχική αποστολή του Ολυμπιακού Κινήματος. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες για ευκαιρίες εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, πάντα σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ακολουθώντας μια κοινή στρατηγική».

Συνέχισε, τονίζοντας: «Η επένδυση της ΔΟΕ για το έργο ανακαίνισης, που μόλις ολοκληρώθηκε, αλλάζει ριζικά τη φυσιογνωμία της ΔΟΑ και τη μετατρέπει σε ένα αμιγώς εκπαιδευτικό και βιώσιμο Ίδρυμα, με στέρεες και σύγχρονες εγκαταστάσεις ικανές να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου».

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών, ο Πρόεδρος της ΔΟΑ είχε επίσης σειρά συναντήσεων, μεταξύ των οποίων με τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπα Abdulaziz Bin Turki ALFAISAL ALSAUD. Σε αυτή τη συνάντηση οι δύο άνδρες συζήτησαν ούτως ώστε να εντοπιστούν νέες συνέργειες και να διερευνηθούν μορφές συνεργασίας για τη διάδοση της Ολυμπιακής Παιδείας στη Σαουδική Αραβία. ΔΟΑ: Η μεταρρύθμισή της παρουσιάστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58