Δημοπρασία Μπατίστ για τους πυρόπληκτους: Το ποσό που συγκεντρώθηκε

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  21.08.2021 | 10:38

Σήμερα(21/8) ολοκληρώνεται η δημοπρασία που οργάνωσε ο παλαίμαχος σέντερ του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ για την οικονομική στήριξη των πληγέντων από τις φωτιές που έπληξαν τη χώρα μας. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε σε δημοπρασία πολύτιμων αντικειμένων από την θητεία στους «πράσινους» με στόχο την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων. Μέχρι στιγμής, […]

Σήμερα(21/8) ολοκληρώνεται η δημοπρασία που οργάνωσε ο παλαίμαχος σέντερ του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ για την οικονομική στήριξη των πληγέντων από τις φωτιές που έπληξαν τη χώρα μας.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε σε δημοπρασία πολύτιμων αντικειμένων από την θητεία στους «πράσινους» με στόχο την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων.

Μέχρι στιγμής, η εικόνα της διαδικασίας έχει ως εξής:

  • Η μεγαλύτερη προσφορά για τα παπούτσια από τον τελικό της Euroleague του 2011 με τις υπογραφές όλων των παικτών «ακουμπά» τα 5.000 ευρώ.
  • Το ατομικό βραβείο από την κατάκτηση της κούπας το 2009 τοποθετείται αυτή την στιγμή στα 6.500 ευρώ,
  • Τέλος, η καλύτερη – μέχρι τώρα – προσφορά για την φανέλα με τα έξι αστέρια από την σεζόν 2011/2012 είναι στα 1.200 ευρώ.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες της δημοπρασίας, που ολοκληρώνεται αύριο (22/8).