Δημήτρης Πέλκας: Υπόσχεση για δυναμική επιστροφή[pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  13.08.2021 | 18:40

Ο Δημήτρης Πέλκας έβγαλε τον δεξιό του ώμο κατά την διάρκειας της προπόνησης και θα απέχει από την αγωνιστική δράση για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Η σχετική ανάρτηση: «Θα είμαι εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού μου στον ώμο. Θέλω να στηρίξω τους φίλους μου, προκειμένου να ανακτήσω την υγεία […]

Ο Δημήτρης Πέλκας έβγαλε τον δεξιό του ώμο κατά την διάρκειας της προπόνησης και θα απέχει από την αγωνιστική δράση για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

Η σχετική ανάρτηση:

«Θα είμαι εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού μου στον ώμο. Θέλω να στηρίξω τους φίλους μου, προκειμένου να ανακτήσω την υγεία μου το συντομότερο δυνατόν, και να επιστρέψω στην ομάδα και να να την βοηθήσω να φτάσει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν. Παρ’ όλο που λυπάμαι, που δεν θα είμαι διαθέσιμος για να βοηθήσω την ομάδα στα επερχόμενα παιχνίδια, υπόσχομαι στους φιλάθλους πως θα επιστρέψω δυνατότερος. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, σας εύχομαι τα καλύτερα».