Διαθεσόπουλος: «Δεν αποκλείεται να είμαι πάλι υποψήφιος για πρόεδρος»

Διαθεσόπουλος: «Δεν αποκλείεται να είμαι πάλι υποψήφιος για πρόεδρος»

 newsroom

  |  09.08.2020 | 05:00

Στις ώρες που μείναμε στο γραφείο του Δημήτρη Διαθεσόπουλου για την συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sports3», ξεδιπλώθηκε μπροστά μας η ιστορία του συνόλου του ελληνικού αθλητισμού, τόσο από αυτά που μας είπε ο πολύπειρος παράγοντας, το παλαιότερο μέλος τη ολομέλειας τη Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σήμερα, όσο και από τις ιστορικές για τα υγρά σπορ φωτογραφίες […]

Στις ώρες που μείναμε στο γραφείο του Δημήτρη Διαθεσόπουλου για την συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sports3», ξεδιπλώθηκε μπροστά μας η ιστορία του συνόλου του ελληνικού αθλητισμού, τόσο από αυτά που μας είπε ο πολύπειρος παράγοντας, το παλαιότερο μέλος τη ολομέλειας τη Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σήμερα, όσο και από τις ιστορικές για τα υγρά σπορ φωτογραφίες που κοσμούν τα γραφείο του. Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) μας μίλησε για τη σχέση του με τον αθλητισμό, έπαιζε βόλεϊ και έκανε στίβο πριν τον κερδίσουν οι πισίνες, για την ίδια την ομοσπονδία στην οποία το 1984 που εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος παρέλαβε μόνο κλειδιά και σήμερα έχει δημιουργηθεί ένα μεγαθήριο, την ηλικία του και το ότι έχει ξεχάσει τι γράφει η ταυτότητά του. Βεβαίως αναφέρθηκε και στο νόμο Αυγενάκη που θέσπισε το ηλικιακό όριο των 71 ετών για να είναι κάποιος υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο αθλητικής Ομοσπονδίας.

Ο νόμος αυτός αποκλείει τον 72χρονο σήμερα Δημήτρη Διαθεσόπουλο από το να είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά ο ίδιος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει και πάλι υποψηφιότητα. «Μην το αποκλείεις, αυτές οι διατάξεις πρέπει να αποδομηθούν», απαντά στην ερώτηση εάν θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρεία της ΚΟΕ και προσθέτει: «Αυτό που κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι ηλιακό μπούλινγκ. Είναι ντροπή, αυτά δεν έγιναν ούτε επί χούντας».

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος ήταν διαιτητής στο πόλο την περίοδο 1965-1984 που εξελέγη πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ενώ έχει διατελέσει και αθλητικός δικαστής στο βόλεϊ, όχι μόνο γιατί είναι νομικός, αλλά και για τη σχέση του με το άθλημα. «Στον αθλητισμό είμαι από παιδί, το πρώτο μου δελτίο ήταν στο βόλεϊ του Πειραϊκού», μας λεει και συνεχίζει: «Σχολείο πήγαινα στην Ιωαννίδειο Σχολή του Πειραιά. Σχεδόν όλη η ομάδα της Ιωαννιδείου έπαιζε βόλει στον Πειραϊκό. Είχαμε πολύ καλή ομάδα, εγώ ήμουν καλό πασαδόρος, είχα καλό σερβίς και πολύ καλό επιτόπιο άλμα. Ταυτόχρονα έκανα και ταχύτητες στο στίβο. Στη συνέχεια πέρασα στη Νομική Αθηνών και έπαιζα βόλεϊ στην ομάδα του πανεπιστημίου. Παρακολούθησα και σχολή διαιτητών πόλο και από τα 20 ήμουν διαιτητής. Στα 21έπαιζα τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Εθνικού και όλες οι ομάδες με ήθελαν να τους διαιτητεύω».

«Αισθάνομαι νέος, έχω ξεχάσει την ταυτότητά μου»

Ως διαιτητής πόλο ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος ξεκίνησε το 1965 και 19 χρόνια αργότερα, το 1984 εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, που λεγόταν ακόμη ΕΚΟΦ. Από τότε, με ένα διάλειμμα τεσσάρων ετών (1990-1994) βρίσκεται αδιαλείπτως στην προεδρεία της, συμπληρώνοντας 32 χρόνια στη θέση!

-Όλα όσα μας περιγράψατε είναι η σχέση σας μας τον αθλητισμό. Η παραγοντική σας καριέρα πως ξεκίνησε;

«Τον Οκτώβριο του 1984 που εκλέχθηκα πρόεδρος για πρώτη φορά, παρέλαβα μια ομοσπονδία μόνο με κλειδιά και γραφεία δυόμιση δωματίων και σήμερα  υπάρχει ένας κολοσσός. Μια ομοσπονδία με 400 σωματεία, με 30 μόνιμους υπαλλήλους, προπονητές κ.λ.π. Όταν παρέλαβα είχε τέσσερα, πέντε άτομα προσωπικό, ενάμιση προπονητή και τρία αθλήματα, κολύμπι, πόλο ανδρών και καταδύσεις. Τώρα έχει 24 εθνικές ομάδες σε έξι αθλήματα, εκ των οποίων τα πέντε είναι Ολυμπιακά (κολύμβηση, καταδύσεις, πόλο, συγχρονισμένη κολύμβηση, κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας και το μη ολυμπιακό τεχνική κολύμβηση). Επί των ημερών μου έγινε η συγχρονισμένη κολύμβηση, το γυναικείο πόλο και η κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας και το 2010 που μας το ζήτησε ο τότε Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής, εντάξαμε στην ΚΟΕ και την τεχνική κολύμβηση, ένα άθλημα που έχει δώσει πολλές επιτυχίες. Όταν παρέλαβα την ομοσπονδία είχε να επιδείξει κάποιες επιτυχίες μόνο σε Μεσογειακούς και Βαλκανικούς Αγώνες. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η 8η θέση της Σοφίας Δάρρα στο Πανευρωπαϊκό του Σπλιτ το 1981 και η συμμετοχή στον μικρό τελικό του Κρις Στίβενσον στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984. Το πόλο ήταν στη Β’ κατηγορία της Ευρώπης οι άνδρες και η εθνική νέων ήταν 15η στις 16 ομάδες στην Ευρώπη. Τώρα ουκ έστιν αριθμός στις επιτυχίες. Το πόλο είναι συνολικά μακράν το καλύτερο ομαδικό άθλημα από πλευράς επιτυχιών. Είναι το μόνο ομαδικό άθλημα με μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και χρυσό σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το δε κολύμπι έχει πια να επιδείξει πολλά μετάλλια σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς Αγώνες. Επίσης, η κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας είναι από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Στα ηλικιακά στο πόλο κάθε χρόνο κατακτούμε και κάποιο μετάλλιο. Σας θυμίζω και το χρυσό μετάλλιο στις καταδύσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων και εκείνο που άλλαξε την ψυχολογία του κόσμου μετά την υπόθεση Κεντέρη, Θάνου».

-Τώρα, όμως, λέγεται ότι είστε μεγάλος και πρέπει να φύγετε. Με το νέο νόμο, μάλιστα, δεν μπορείτε να είστε και πάλι υποψήφιος. Για αυτά τι έχετε να πείτε;

«Εγώ δεν νοιώθω μεγάλος, διότι η επί δεκαετίες ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό μου έδωσε ένα μεγάλο προσόν. Επειδή επί συμβιώνω και συνυπάρχω με νέα παιδιά από τα προαγωνιστικά τμήματα των 8, 9 ετών μέχρι και τους μεγαλύτερους σε όλα τα αθλήματα, μου έχουν δώσει χαρακτηριστικά δικά τους, τα οποία με συντηρούν και με κάνουν να νοιώθω νέος ψυχικά, σωματικά και πνευματικά, γιατί όταν ζεις σε ένα περιβάλλον τέτοιο το αφομοιώνεις. Δόξα το Θεό είμαι καλά στην υγεία μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Αισθάνομαι παρά πολύ δυνατός και νέος και εξακολουθώ στη ζωή μου να έχω όνειρά και στόχους γιατί αυτά συντηρούν τον άνθρωπο. Δεν έχω παροπλιστεί ως συνταξιούχος, έχω πολύωρη καθημερινή δράση και ασχολούμενος με όλα αυτά τα πράγματα μου δίνουν μια ευεξία ψυχική, σωματική και πνευματική. Δεν τυχαίο το γεγονός ότι δε σταμάτησα να έχω όνειρα και φιλοδοξίες και στα 67 μου χρόνια, έχοντας γιο 31 ετών και μια κόρη 26 τότε, έγινα για τρίτη φορά πατέρας, απέκτησα ένα γιό που τώρα είναι πέντε ετών. Εχω δει πολλούς νέους χωρίς ενέργεια, όρεξη για ζωή και στόχους που στην ουσία είναι γέροι. Εγώ δεν ένοιωσα ποτέ έτσι, έχω ξεχάσει την ταυτότητά μου και βλέπω την καθημερινή μου ταυτότητα. Βλέπω πως νοιώθω όταν ξεκινάω από το σπίτι κάθε πρωί για να έρθω στην ομοσπονδία, μέχρι που γυρίζω σπίτι ή πηγαίνω σε διάφορες υποχρεώσεις, με το ίδιο κουράγιο, δυναμική και ενέργεια. Δεν ξέρω το αύριο, αλλά για σήμερα που μιλάμε νοιώθω όπως ήμουν όταν πρωτοήρθα στη ΚΟΕ, πριν 36, 37 χρόνια που ανέλαβα διοικητικά καθήκοντα.  

Τώρα να κάποιοι θέλουν μέσω φωτογραφικών, παρανόμων και αντισυνταγματικών νόμων να μου θυμίσουν ότι οι άνθρωποι μετά τα 70 πρέπει να βλέπουν τηλεόραση και να πηγαίνουν στο καφενείο για πρέφα και να συνταξιοδοτηθούν, αυτή είναι η μεγαλύτερη αδικία που μπορεί να γίνει σε έναν άνθρωπο, ειδικά σε εμένα και σε πολλούς άλλους από τον αθλητισμό που έχουν την ίδια διάθεση και δυναμική και νοιώθουν την ίδια ενέργεια με εμένα. Είναι άδικο και αποτρόπαιο αυτό που συμβαίνει, είναι ένα ηλικιακό μπούλινγκ που αποδοκιμάζει η σύγχρονη κοινωνία και είναι καταδικαστικό και το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης για αυτό. Ντρέπομαι».

-Με όλα αυτά που λέτε να υποθέσω ότι θα είστε και πάλι υποψήφιος για την προεδρεία της ΚΟΕ; 

«Μην το αποκλείεις, αυτές οι διατάξεις και οι πρακτικές πρέπει να αποδομηθούν και αν δεν αποδομηθούν από τα πολιτικά κέντρα θα πρέπει να αποδομηθούν από τα κοινωνικά κέντρα στα οποία ανήκω και εγώ ως άτομο. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μου πει «Φύγε, τελείωσες». Αυτό δύο πράγματα μπορούν να μου το πουν, όταν εγώ ο ίδιος νοιώσω ότι δεν μπορώ και αυτοί που ψηφίζουν στα εκλογές, τα 231 σωματεία που ψηφίζουν στην ΚΟΕ, οι οποίοι έχουν κρίση και νοημοσύνη και ξέρουν ποιος είναι ο καθένας. Αν αυτοί μου πουν να φύγω θα το αποδεχτώ και θα πάω σπίτι μου.

Αν έβαζαν όριο ηλικίας στο Σύνταγμα και ίσχυε για όλους τους εκλεγμένους δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά δεν μπορεί ο αντιπρόεδρος τη κυβέρνησης να είναι 75 ετών και ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής να είναι 78 ετών και σε εμάς να λένε ότι δεν μπορούμε μετά τα 71. Αυτό είναι ντροπή και απανθρωπιά. Είμαι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος είναι 84 ετών, ο αντιπρόεδρος 82 κα ο εκτελεστικός διευθυντής που κάνει όλη τη δουλειά 80 ετών. Είμαι αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, δεν υπάρχει ούτε στην Ευρώπη όριο ηλικίας. Και μπορώ να είμαι στη Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και δεν μπορώ στην Ελληνική, στην οικογένειά μου; Ποιος θα μου το απαγορεύσει; Ενας Αυγενάκης, ο οποίος δεν ήρθε ποτέ να μας μιλήσει; Αν μιλάγαμε και μας έλεγε να κάνουμε μια ανανέωση, να μπουν αθλητές, θα του έλεγε κανένας όχι; Επίσης, η αναδρομικότητα των θητειών που μπήκε στο νόμο είναι κάτι που απαγορεύεται. Επιτρέπεται μόνο σε περιπτώσεις που αφορούν τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια. Δεν είμασταν υπέρ των δύο θητειών που νομοθέτησε ο προηγούμενος υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης, αλλά χωρίς αναδρομικότητα; Να βρεθεί ένας λογικός άνθρωπος και να μου τα εξηγήσει όλα αυτά, γιατί δεν χωράνε στο μυαλό μου».

-Και τι θα κάνετε;

«Δεν θα υποκύψω σε αυτά και θα κάνω αυτό που γράφει ο Καβάφης, θα δώσω τη μάχη μου έστω και αν ξέρω ότι θα χάσω, αυτή θα είναι η νίκη μου, θα συνεχίσω τον αγώνα μου, δεν θα τους κάνω τη χάρη για να τους δικαιώσω. Ειχα πει σε έναν υπουργό που προ 20ετίας και βάλει επιχείρησε κάτι ανάλογο, «θα φύγεις και θα μείνω, με βρήκες δεν σε βρήκα». Το ίδιο μήνυμα στέλνω και στον σημερινό υπουργό, «με βρήκε δεν το βρήκα, θα φύγει και θα μείνω». Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο άλλαξαν οκτώ μέλη και μπήκαν παλιοί αθλητές, θρύλοι της κολύμβησης και του πόλο, δεν μπήκαν συγγενείς μου και ανίψια μου.  Οταν θα φθάσουμε στις εκλογές θα δείτε ποια θα είναι η ανανέωση. Θα είναι όνειδος για αυτούς που θέλουν να την επιβάλουν με νομοθετικές διατάξεις. Εμείς την επιβάλουμε με δημοκρατικές διαδικασίες μέσα από τα όργανά μας και οι μεγάλοι αθλητές θα είναι η επόμενη ημέρα. Είμαστε η πρώτη ελληνική ομοσπονδία στο Χείλωνα, δεν χρωστάμε πουθενά, είμαστε από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στον κόσμο και δεν θα παραδώσουμε την ΚΟΕ σε αβέβαια χέρια επιλογής κάποιων πολιτικών κέντρων».

-Δηλαδή, τι εννοείτε;

«Όταν φθάσω στα πρόθυρα να είμαι με μαγκούρα ή να μην ακούω και να μην καταλαβαίνω, αν δεν με πάρει ο Θεός θα είμαι σπίτι μου, αλλά θα το κάνω μόνος μου και όχι με αναγκαστικούς νόμους. Στις εκλογές δεν πάμε με ταυτότητες που γράφουν ηλικία, πάμε με το ποιος είναι ο καθένας,, με την ιστορία του και την προσφορά του».

«Αυτά δεν είχαν γίνει ούτε επί Ασλανίδη και Βλαδίμηρου με τον αναγκαστικό νόμο 127 της χούντας»

Και τα όσα λέγονται για αδιαφάνεια και σωματεία μαϊμούδες δεν είναι αλήθεια;

«Να σταματήσουν και τα παραμύθια περί αδιαφάνειας. Η διαφάνεια που υπάρχει στον αθλητισμό, δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Περνάμε από 11 στάδια ελέγχου, υπάρχουν μηχανισμοί στη ΓΓΑ που μπορούν μας λιανίσουν και για ένα καφέ. Εμείς έχουμε ελεγχθεί από το 2004 έως το 2018 και είμαστε καθαροί. Επίσης, σωματεία μαϊμούδες δεν υπάρχουν. Στις μεγάλες ομοσπονδίες δεν υπάρχει δυνατότητα να υπάρχουν σωματεία μαϊμούδες. Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων. Μπορεί ο καθένας να μπει και να δει τι έχει κάνει το κάθε σωματείο και τι δραστηριότητα έχει. Στην τελευταία μας Γενική Συνέλευση στις 8 Μαρτίου, η ΚΟΕ διέγραψε 111 σωματεία που δεν είχαν δραστηριότητα. Τα στοιχεία τα έχει όλα η ΓΓΑ, αν είμασταν πονηροί δε θα τα διαγράφαμε. Κάθε φθινόπωρο στέλνουμε όλα τα στοιχεία στη ΓΓΑ. Και κάθε εκπρόσωπος ψηφίζει για ένα σωματείο, δεν γίνονται αυτά που λένε, ο καθένας εκπροσωπεί ένα σωματείο, αν εκπροσωπεί δύο θα πρέπει να επιλέξει για ποιο θα ψηφίσει. Όλα αυτά τα λένε για να δημιουργούν θολούρα για τις ανομίες και τις αντισυνταγματικότητες που ψηφίζουν».

-Το αθλητικό κίνημα είναι ενιαίο απέναντι σε όλα αυτά που περιγράφετε;

«Βεβαίως, οι αποφάσεις της ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής είναι ομόφωνες. Εκεί υπάρχουν από όλες τις πολιτικές αποχρώσεις και παρατάξεις, το ίδιο συμβαίνει και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, δεν υπάρχουν πολιτικές ταμπέλες αυτά τα έχουμε σβήσει εδώ και 25, 30 χρόνια. Αν τώρα θέλουν μετά από τόσα χρόνια να επαναφέρουν δεξιά και αριστερά καφενεία ας το κάνουν. Το μεγαλύτερο λάθος, όμως, είναι να χρησιμοποιούνται οι αθλητές και να τους βάζουν να υπογράφουν χαρτιά που αργότερα διαψεύδουν ότι υπέγραψαν. Είναι ντροπή, και εγώ θα μπορούσα να ζητήσω από αθλητές να υπογράψουν αλλά δεν το έκανα. Οι αθλητές διέψευσαν και μάλιστα είπαν ότι δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Ενας παράγοντας από μια άλλη ομοσπονδία είπε ότι στις εκλογές της το αποτέλεσμα θα είναι ότι η Νέα Δημοκρατία κατατρόπωσε τον Αυγενάκη.

Επί ένα χρόνο ο υπουργός δεν έχει καλέσει μία ομοσπονδία να συζητήσει μαζί της τα πραγματικά προβλήματα του αθλητισμού. Επί ένα χρόνο ασχολείται με τις εκλογές, ποιοι θα είναι διοίκηση την επόμενη ημέρα και νομοθετεί και διοικεί με τροπολογίες κατά το δοκούν. Δεν σέβονται το θεσμικό τους ρόλο για τον οποίο τους έταξε ο λαός. Δεν μας παίρνει ένα τηλέφωνο να μας πει συγχαρητήρια, καλεί μεμονωμένα αθλητές και προπονητές και δεν ασχολείται με τις ομοσπονδίες. Εχει γίνει ληξίαρχος, ασχολείται με τις ηλικίες και κάνει φωτογραφικούς νόμους. Αυτά δεν είχαν γίνει ούτε επί Ασλανίδη και Βλαδίμηρου με τον αναγκαστικό νόμο 127 της χούντας, ούτε από άλλη κυβέρνηση έκτοτε».

Τελικά τι είναι αυτό που έχετε κερδίσει από την ενασχόλησή σας με το αθλητισμό;

«Εμαθα να δίνω μάχες, έβαλα το δικό μου λιθαράκι στις μεγάλες επιτυχίες των ομάδων μας. Ο αθλητισμός μου δίνει ευεξία και χαρά, μου έδωσε αναγνωρισιμότητα και διεθνή καταξίωση, στην Παγκόσμια  Ομοσπονδία εκλέγομαι με 210 ψήφους στους 210 που ψηφίζουν, στην Ευρωπαϊκή με 52 στους 52 και στη Μεσογειακή Συνομοσπονδία που είμαι από τα ιδρυτικά μέλη και επί σειρά ετών πρόεδρος με 29 στους 29. Υλικά δεν έχω κερδίσει, δεν είχα ποτέ έμμισθη θέση και για αυτό έκανα 42 χρόνια μάχιμη δικηγορία. Αυτή η αποδοχή και η αναγνώριση στην Ελλάδα και διεθνώς είναι ο μεγάλος μου πλούτος και ας έχω χάσει λεφτά, γιατί όταν λείπεις επί ένα μήνα σε διοργανώσεις το γραφείο είναι κλειστό και χάνεις τους πελάτες και ας έχω στερηθεί τα παιδιά μου όταν μεγάλωναν. «Ξέρουμε, η οικογένειά σου είναι η ομοσπονδία», μου έλεγαν όταν δεν με έβλεπαν.  Το μεγαλύτερο από όλα που έχω κερδίσει είναι ότι έχω συμβάλει στο χώρο μου να αναδειχθεί πρωταθλητής και νοιώθω και εγώ έτσι πρωταθλητής. Εφθασα στην κορυφή και στην Ελλάδα και διεθνώς. Αυτός είναι ο πλούτος μου και το μεγάλο μου κέρδος μου».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58