Δερβίσης: Το μετάλλιο και η συνάντηση με τους Μπους [vid]

Δερβίσης: Το μετάλλιο και η συνάντηση με τους Μπους [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  23.09.2021 | 15:04

Δερβίσης: Το μετάλλιο και η συνάντηση με τους Μπους. Ο διεθνής πολίστας αποκάλυψε μια ιστορία από το παρελθόν.

Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα πόλο ανδρών, Γιώργος Δερβίσης, μίλησε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. Τα θέματα που συζητήθηκαν, πέραν από την τεράστια επιτυχία της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου, αφορούσαν τη σχέση του με την Ιζαμπέλα Φούλοπ. Ακόμη, ο έμπειρος πολίστας του Ολυμπιακού αποκάλυψε μια ιστορία σχετικά  με τη συνάντηση με τους Μπους.

Δερβίσης: Το ασημένιο μετάλλιο και οι Μπους

«Κάθε καλοκαίρι πήγαινα στα Τσόνια της Μυτιλήνης, από όπου κατάγεται ο παππούς μου. Κάποια στιγμή το 2004 ήρθαν στην παραλία ελικόπτερα και κατέβηκαν οι δύο Τζορτζ Μπους. Ζήτησαν από τον παππού μου ως ντόπιο να τους ξεναγήσει και βγάλαμε μια φωτογραφία», ανέφερε ο πολίστας του Ολυμπιακού. Για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε με την Εθνική πόλο στο Τόκιο είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για το επίτευγμά μας».

Δερβίσης: Η σχέση με την Ιζαμπέλα Φούλοπ

Παράλληλα μίλησε για τη σχέση του με την ηθοποιό Ιζαμπέλα Φούλοπ. «Γνωριζόμαστε από τότε που γεννηθήκαμε, είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Είμαστε πολύ καλά μαζί, συγκατοικούμε, αλλά δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για γάμο προς το παρόν».