Χρήστος Τζόλης: Χάνει τους αγώνες της Εθνικής

 Μιχάλης Νιαβής

  |  28.08.2021 | 20:15

Εκτός μάχης απέναντι στη Λέστερ έμεινε ο Χρήστος Τζόλης, λόγω ενός τραυματισμού στη γάμπα. Ο Έλληνας εξτρέμ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες. Οι αγώνες που χάνει Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο 19χρονος ακραίος επιθετικός θα απουσιάσει και από τα προκριματικά της Εθνικής μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι […]

Εκτός μάχης απέναντι στη Λέστερ έμεινε ο Χρήστος Τζόλης, λόγω ενός τραυματισμού στη γάμπα. Ο Έλληνας εξτρέμ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.

Οι αγώνες που χάνει

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο 19χρονος ακραίος επιθετικός θα απουσιάσει και από τα προκριματικά της Εθνικής μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι πολύ πιθανό να χάσει την αναμέτρηση με την Άρσεναλ (11/9).

Ο Τζον Φαν Σιπ συμπεριέλαβε τον Έλληνα διεθνή στη λίστα του για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Ελβετία (01/09 – 21:45, Βασιλεία, φιλικός), το Κόσοβο (05/09 – 21:45, Πρίστινα, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου) και την Σουηδία (08/09 – 21:45, ΟΑΚΑ, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου).