Χάντμπολ: Ο Γεωργιάδης στους Νέους, ο Πιλαλίδης στους έφηβους

 Δημήτρης Ντζάνης

  |  27.08.2021 | 12:41

Σε ανακατατάξεις στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων προχωρά η ομοσπονδία χάντμπολ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sports3.gr ο Νίκος Γεωργιάδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία στην εθνική ομάδας Νέων ανδρών (Κ21), με όραμα το αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023. Μια διοργάνωση, που όπως ανακοινώθηκε χθες, η Ελλάδα θα διοργανώσει μαζί με τη Γερμανία. Παράλληλα, ο Γιάννης Πιλαλίδης […]

Σε ανακατατάξεις στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων προχωρά η ομοσπονδία χάντμπολ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sports3.gr ο Νίκος Γεωργιάδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία στην εθνική ομάδας Νέων ανδρών (Κ21), με όραμα το αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023. Μια διοργάνωση, που όπως ανακοινώθηκε χθες, η Ελλάδα θα διοργανώσει μαζί με τη Γερμανία.

Παράλληλα, ο Γιάννης Πιλαλίδης αναλαμβάνει την τεχνική ευθύνη στην εθνική ομάδα εφήβων. Ο πρώην προπονητής του Αερωπού Έδεσσας, ήταν μέχρι τώρα βοηθός του Γεωργιάδη στο συγκεκριμένο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Να θυμίσουμε πως νέος προπονητής στην εθνική ομάδα ανδρών ανέλαβε ο Γιώργος Ζαραβίνας, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Αρβανίτη.