Ετικέτες:

Bundesliga: Cooling break με…καρπούζι [vid]

 newsroom

  |  14.08.2021 | 18:38

Απίθανο στιγμιότυπο στο Άουγκσμπουργκ-Χόφενχάιμ. Στο κούλινγκ μπρέικ του 68ου λεπτού, παίκτης των γηπεδούχων έτρωγε καρπούζι μετά… βουλιμίας. Η ζέστη στην πρεμιέρα της Bundesliga αφόρητη και οι Γερμανοί πήγαν το cooling break ένα βήμα μπροστά με άφθονο καρπούζι για τους παίκτες στη σύντομη διακοπή. Η Bundesliga και το γερμανικό ποδόσφαιρο φημίζονται για το πόσο μπροστά είναι […]

Απίθανο στιγμιότυπο στο Άουγκσμπουργκ-Χόφενχάιμ. Στο κούλινγκ μπρέικ του 68ου λεπτού, παίκτης των γηπεδούχων έτρωγε καρπούζι μετά… βουλιμίας.

Η ζέστη στην πρεμιέρα της Bundesliga αφόρητη και οι Γερμανοί πήγαν το cooling break ένα βήμα μπροστά με άφθονο καρπούζι για τους παίκτες στη σύντομη διακοπή. Η Bundesliga και το γερμανικό ποδόσφαιρο φημίζονται για το πόσο μπροστά είναι στις οργανωτικές αλλαγές από τα υπόλοιπα προηγμένα πρωταθλήματα. Και επιβεβαίωσαν τη φήμη τους και στον τομέα του cooling break.

Πρωταγωνιστές τα μέλη του τεχνικού σταφ της Άουγκσμπουργκ, οι οποίοι και παρείχαν στους ποδοσφαιριστές τους καρπούζι, για να δροσιστούν στη σύντομη διακοπή του ματς!