Αστυνόμος έκλεψε πρόσφυγα για να «τζογάρει»
Ετικέτες:

Αστυνόμος έκλεψε πρόσφυγα για να «τζογάρει»

 newsroom

  |  28.08.2021 | 15:00

Εθισμένος στον τζόγο δήλωσε στους συναδέλφους του ο αστυνομικός που συνελήφθη χθες Παρασκευή στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου, με την κατηγορία ότι έκλεψε 600 ευρώ από μετανάστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο αστυνομικός παραδέχτηκε την πράξη του στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την έρευνα, ζήτησε συγνώμη και ανέφερε ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο εάν δεν είχε […]

Εθισμένος στον τζόγο δήλωσε στους συναδέλφους του ο αστυνομικός που συνελήφθη χθες Παρασκευή στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου, με την κατηγορία ότι έκλεψε 600 ευρώ από μετανάστες.

Ο αστυνομικός μπήκε χθες Πέμπτη στο χώρο όπου βρίσκονται κλειδωμένα τα προσωπικά αντικείμενα των κρατουμένων στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου. Διάλεξε στην τύχη κάποιες τσάντες, τις άνοιξε και στη συνέχεια αφαίρεσε 600 ευρώ από δύο διαφορετικά σημεία. Τα 300 ευρώ ανήκουν σε έναν κρατούμενο και τα υπόλοιπα 300 σε άλλον. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο χώρο δεν είχε λόγο να πάει, καθώς αυτό γίνεται μόνο όταν υπάρχει εντολή για έρευνα.

Μία γυναίκα αστυνομικός αντιλήφθηκε τις κινήσεις του συναδέλφου της και ειδοποίησε τον προϊστάμενο του ΠΡΟΚΕΚΑ. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία συνέλαβε τον αστυφύλακα, ο οποίος εμφανίστηκε μετανιωμένος στους συναδέλφους του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού από κρατούμενο.