Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Τικίνιο ξανά

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Τικίνιο ξανά

 Παύλος Σαχτούρης

  |  26.09.2021 | 16:24

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Τικίνιο ξανά. Ο Βραζιλιάνος μετά την ασίστ του Μασούρα άνοιξε το σκορ στο ματς του «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ήταν να μην πάρει… μπροστά ο Τικίνιο. Έβαλε δύο με τον Απόλλωνα την περασμένη Τετάρτη. Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας συνέχισε από εκεί όπου το άφησε. Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Τικίνιο ξανά.

Μετά την ασίστ του Μασούρα. Την περασμένη Τετάρτη στον αγώνα με τον Απόλλωνα, στα 57”, ο Μασούρας είχε κάνει τη σέντρα, ο Τικίνιο είχε πιάσει την κεφαλιά, αλλά είχε αστοχήσει. Αυτή τη φορά, όμως, σημάδεψε σωστά.

Στο 7′ της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τους Αρκάδες, ο Μαντί Καμαρά έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, από τα αριστερά. Ο Μασούρας «διάβασε» τη φάση και με κεφαλιά-πάσα τροφοδότησε τον Τικίνιο.

Ο Βραζιλιάνος φορ κατέβασε την μπάλα και «νίκησε» τον Παπαδόπουλο από το ύψος του πέναλτι, ανοίγοντας το σκορ. Μια ακόμα εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Μασούρα και Τικίνιο που έχουν βρει «χημεία», βρίσκονται με κλειστά… μάτια και το αποτέλεσμα είναι το γκολ για τον Ολυμπιακό. Έτσι έγινε το 0-1. Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Τικίνιο ξανά.