Αρμενία: Πολύ ξύλο στο Κοινοβούλιο της Αρμενίας [vids]

 Δημήτρης Ντζάνης

  |  26.08.2021 | 15:07

Κατά καιρούς στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοβουλίου της Αρμενίας στο Γιερεβάν, έχουν υπάρξει στιγμές μεγάλης έντασης και επεισοδιακών στιγμών. Όμως οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν χθες και κάνουν τον γύρο του κόσμου, δεν θα πρέπει να έχουν προηγούμενο. Βουλευτής της αντιπολίτευσης μιλώντας από το βήμα, αποκάλεσε προδότες τους πρώην υπουργούς Άμυνας της χώρας, με αφορμή την […]

Κατά καιρούς στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοβουλίου της Αρμενίας στο Γιερεβάν, έχουν υπάρξει στιγμές μεγάλης έντασης και επεισοδιακών στιγμών. Όμως οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν χθες και κάνουν τον γύρο του κόσμου, δεν θα πρέπει να έχουν προηγούμενο.

Βουλευτής της αντιπολίτευσης μιλώντας από το βήμα, αποκάλεσε προδότες τους πρώην υπουργούς Άμυνας της χώρας, με αφορμή την τελευταία κρίση με το Αζερμπαϊτζάν.

Στη στιγμή μπουκάλι εκσφενδονίστηκε εναντίον του, αλλά το απέφυγε και σαν άλλος… Ντιμίτρι Παγιέτ απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Σε δευτερόλεπτα η αίθουσα είχε μετατραπεί σε αρένα, με τους βουλευτές να ανταλλάσουν γροθιές, κλωτσιές. Ομορφιές.