Άρης: «Τσουχτερό» πρόστιμο της UEFA για την εισβολή Καρυπίδη με την Αστάνα

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» ,είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν την έναρξη της παράτασης με την Αστάνα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί σε έντονο ύφος στον διαιτητή της αναμέτρησης, Μίκαελ Φάμπρι. Η φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες του προέδρου του Άρη ήταν το πέναλτι που ζήτησαν οι κίτρινοι στο 94 σε ανατροπή του Μπερτόγλιο εντός […]

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» ,είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν την έναρξη της παράτασης με την Αστάνα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί σε έντονο ύφος στον διαιτητή της αναμέτρησης, Μίκαελ Φάμπρι.

Η φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες του προέδρου του Άρη ήταν το πέναλτι που ζήτησαν οι κίτρινοι στο 94 σε ανατροπή του Μπερτόγλιο εντός περιοχής που όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι αναγκάζοντας τον Θόδωρο Καρυπίδη να εισβάλλει για να διαμαρτυρηθεί έντονα στο διαιτητή.

Όπως έγινε όμως σήμερα γνωστό, η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει τον Θόδωρο Καρυπίδη με βαρύ πρόστιμο, αφού ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης θα πληρώσει πρόστιμο 14.500 ευρώ, για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο.