Άρης – Ποδόσφαιρο: «Πονάει» στην άμυνα

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  15.08.2021 | 09:46

ντυπωσιακές ήταν οι επιδόσεις του Άρη επιθετικά στο φιλικό με τον Βόλο, όπου πέτυχε τέσσερα γκολ και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο, αμυντικά προβλημάτισε και όχι μόνο επειδή δέχτηκε τρία γκολ. Οι «κίτρινοι» έκαναν 14 τελικές στο φιλικό με τους «κυανέρυθρους» και φαίνεται πως διαθέτει λύσεις στο σκοράρισμα, κάτι που του έλειψε την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, […]

ντυπωσιακές ήταν οι επιδόσεις του Άρη επιθετικά στο φιλικό με τον Βόλο, όπου πέτυχε τέσσερα γκολ και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο, αμυντικά προβλημάτισε και όχι μόνο επειδή δέχτηκε τρία γκολ.

Οι «κίτρινοι» έκαναν 14 τελικές στο φιλικό με τους «κυανέρυθρους» και φαίνεται πως διαθέτει λύσεις στο σκοράρισμα, κάτι που του έλειψε την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, τα παιδικά λάθη στην άμυνα προβληματίζουν τον Άκη Μάντζιο.

Και τα τρία γκολ που πέτυχε ο Βόλος προήρθαν από αδράνεια της άμυνας και έλλειψη συγκέντρωσης. Ο Άρης καλείται να βρει άμεσα λύσεις, καθώς σε μια εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα και η άμυνα είναι αυτή που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την πορεία του.