Ετικέτες: ,

Άρης – Ποδόσφαιρο: Επιμένουν οι Ισπανοί για Αρίμπας

 newsroom

  |  15.08.2021 | 18:51

Δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του Αλεχάντρο Αρίμπας στον Άρη. Ο Αρίμπας είναι μέσα στις επιλογές του Άρη για το κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «grada3.com», είναι θέμα χρόνου να μετακομίσει ο 32χρονος στόπερ στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε ότι οι «κίτρινοι» είχαν συμφωνήσει με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, η συμφωνία ακυρώθηκε έπειτα […]

Δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του Αλεχάντρο Αρίμπας στον Άρη. Ο Αρίμπας είναι μέσα στις επιλογές του Άρη για το κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «grada3.com», είναι θέμα χρόνου να μετακομίσει ο 32χρονος στόπερ στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε ότι οι «κίτρινοι» είχαν συμφωνήσει με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, η συμφωνία ακυρώθηκε έπειτα από επιπλέον απαιτήσεις που έθεσαν οι δικηγόροι του παίκτη στις διαπραγματεύσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει η στροφή 180 μοιρών από τον Αρίμπας ούτως ώστε να συνεργαστεί με τον Άρη.

Προς αυτή την κατεύθυνση ενδεχομένως να λειτούργησαν και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Οβιέδο καθώς η ισπανική ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο συμβόλαιο του παίκτη.

«Πιθανότατα ο Αρίμπας θα πάψει να είναι παίκτης της Οβιέδο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Στις τελευταίες ώρες, ο παίκτης ήρθε πιο κοντά με τον Άρη και προσπαθεί να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του με την Οβιέδο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πέρυσι έκανε 33 συμμετοχές και σημείωσε δύο γκολ με την Οβιέδο στη Segunda Division, ενώ το 2019-2020 έπαιξε σε 27 ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA