Άρης: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Καμαρά [pics]

 newsroom

  |  16.08.2021 | 20:49

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά «πάτησε» στη Θεσσαλονίκη και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη μπήκε πλέον στην τελική της ευθεία. Λίγο μετά τις 20:00 ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έφτασε στη Θεσσαλονίκη μέσω Παρισιού με τον Μαυριτανό επιθετικό να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο 26χρονος επιθετικός δεν έκρυψε […]

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά «πάτησε» στη Θεσσαλονίκη και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη μπήκε πλέον στην τελική της ευθεία. Λίγο μετά τις 20:00 ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έφτασε στη Θεσσαλονίκη μέσω Παρισιού με τον Μαυριτανό επιθετικό να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο 26χρονος επιθετικός δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλοι της νέας του ομάδας με τον ίδιο να βγαίνει φωτογραφίες με πολλούς από αυτούς. Εν συνέχεια ο θηριώδης επιθετικός πήγε στο ξενοδοχείο όπου θα παραμείνει μέχρι και αύριο όταν και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Θυμίζουμε πως για την απόκτηση του από την Φούλαμ ο Άρης κατέβαλε 3,5 εκ. ευρώ με το ποσό αυτό να είναι το μεγαλύτερο που έχει δαπανήσει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης στην ιστορία του για μεταγραφή ποδοσφαιριστή.