Άρης: Ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Άρης: Ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

 newsroom

  |  28.09.2021 | 15:27

Άρης: Με ενημέρωσή τους οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν γνωστό στους φίλους της ομάδας πως έχουν ακόμη μόλις λίγες ημέρες για να κλείσουν θέση στο «Κλ. Βικελίδης».

Λίγες ημέρες ακόμη θα έχουν τη δυνατότητα οι οπαδοί του Άρη να προμηθεύονται ένα εισιτήριο διαρκείας και να κλείνουν με αυτό τον τρόπο θέση στο «Κλ. Βικελίδης» για τη φετινή σεζόν.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό προς τους οπαδούς της ομάδας πώς θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας μέχρι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει αναφορά και στα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα που θα γίνει το Σάββατο (02/10) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων»:

«Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

* Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (02/10) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής».