Άρης: Αύριο η άφιξη Καμαρά

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  12.08.2021 | 18:40

Όπως είχε ενημερώσει η ΠΑΕ Άρης μόλις επήλθε η οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο ποδοσφαιριστής θα έφτανε την Πέμπτη (12/8) στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν κατέστη δυνατό. Έτσι η άφιξή του αναβάλλεται. Ο λόγος δεν είναι κάποιο πρόβλημα που προέκυψε φυσικά. Απλά πρέπει ο Καμαρά να διευθετήσει τα θέματα της […]

Όπως είχε ενημερώσει η ΠΑΕ Άρης μόλις επήλθε η οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο ποδοσφαιριστής θα έφτανε την Πέμπτη (12/8) στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν κατέστη δυνατό. Έτσι η άφιξή του αναβάλλεται.

Ο λόγος δεν είναι κάποιο πρόβλημα που προέκυψε φυσικά. Απλά πρέπει ο Καμαρά να διευθετήσει τα θέματα της μετακόμισής του στην Θεσσαλονίκη, καθώς δεν έρχεται απλά για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να φύγει, αλλά για μόνιμη εγκατάσταση.

Μόλις είναι έτοιμος να ταξιδέψει, θα καθοριστεί και το πότε θα βγουν τα εισιτήρια για να γίνει γνωστή πλέον η μέρα και η ώρα άφιξης του στράικερ της Φούλαμ στη Θεσσαλονίκη. Από αύριο Παρασκευή (13/8) αναμένεται η άφιξη του Καμαρά.