«Αποθέωση» Κλοπ για Τσιμίκα – «Τυχεροί που τον έχουμε» [pic&vid]

«Αποθέωση» Κλοπ για Τσιμίκα – «Τυχεροί που τον έχουμε» [pic&vid]

 newsroom

  |  10.08.2021 | 10:51

Για πολλούς ο Κώστας Τσιμίκας θεωρούνταν «τελειωμένος» από την Λίβερπουλ. Άλλοι τον ήθελαν να γυρνά στον Ολυμπιακό, άλλοι να ψάχνει ομάδα και άλλοι να μένει «αιώνια» στον πάγκο. Ο «Τσίμι» όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Το έκανε όμως στην φετινή προετοιμασία της Λίβερπουλ. Και οι πράξεις του αποτελούν την πιο… αποστομωτική απάντηση. […]

Για πολλούς ο Κώστας Τσιμίκας θεωρούνταν «τελειωμένος» από την Λίβερπουλ. Άλλοι τον ήθελαν να γυρνά στον Ολυμπιακό, άλλοι να ψάχνει ομάδα και άλλοι να μένει «αιώνια» στον πάγκο. Ο «Τσίμι» όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Το έκανε όμως στην φετινή προετοιμασία της Λίβερπουλ. Και οι πράξεις του αποτελούν την πιο… αποστομωτική απάντηση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης με την Οσασούνα και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κατάσταση του Ρόμπερτσον θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη, ωστόσο είναι καλό γι’ αυτόν που έχει τον Τσιμίκα, ο οποίος θα τον αντικαταστήσει.

Jurgen Klopp makes Takumi Minamino admission and singles out Kostas Tsimikas

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον Έλληνα πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, λέγοντας πως είναι πολύ τυχερός που τον έχει στη διάθεση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον και για τον Τσιμίκα: «Όχι πραγματικά, αλλά νομίζω ότι είμαστε τυχεροί με αυτό. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Είδαμε το υλικό, δεν φαινόταν πολύ καλά. Νομίζω όμως ότι ήμασταν τυχεροί, δεν θα αργήσει πολύ. Δεν είμαι σίγουρος αν θα επιστρέψει πριν ή μετά το διεθνές διάλειμμα (λόγω εθνικών ομάδων), είναι δύσκολο σε αυτές τις καταστάσεις. Όχι όμως πολύ. Προφανώς πολύ καλό που έχουμε τον Τσιμίκα από πίσω ή τον νεαρό Όουεν Μπεκ, ο οποίος είναι επίσης πολύ καλός».