Απόστολος Τσιτσιπάς: «Να είσαι αγνός γιε μου, σε αγαπάω» [pic]

 newsroom

  |  12.08.2021 | 21:29

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει σήμερα γενέθλιά του και το καλύτερο δώρο δεν ήταν άλλο από την πρόκριση στα προημιτελικά του Τορόντο!  Δε γινόταν να μην κάνουν… κάτι οι διοργανωτές του National Bank Open αλλά και ο πατέρας του Απόστολος. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς είναι μαζί με τον Στέφανο στο Τορόντο και είδε τον γιο του να συνδυάζει τα γενέθλιά […]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει σήμερα γενέθλιά του και το καλύτερο δώρο δεν ήταν άλλο από την πρόκριση στα προημιτελικά του Τορόντο!  Δε γινόταν να μην κάνουν… κάτι οι διοργανωτές του National Bank Open αλλά και ο πατέρας του Απόστολος.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς είναι μαζί με τον Στέφανο στο Τορόντο και είδε τον γιο του να συνδυάζει τα γενέθλιά του με πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο μπαμπάς και προπονητής του Στεφ ανέβασε στο Facebook φωτογραφία με την τούρτα που πήρε ο νεαρός τενίστας από τους διοργανωτές και τη συνόδευσε με το εξής όμορφο μήνυμα:

«Πολύχρονος αγόρι μου, Συνέχισε να γίνεσαι καλύτερος. Να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος. Κράτα την ψυχή σου αγνή και ελεύθερη. Και να θυμάσαι, το μεγαλύτερο ταξίδι το κάνουμε με την ψυχή μας.. Αυτή είναι η μοναδική κληρονομιά μας.

Σ’ αγαπώ».