Απόστολος Τσιτσιπάς: «Θα παίξει και τραυματίας ο Στέφανος αν χρειαζόμαστε μια νίκη»

Απόστολος Τσιτσιπάς: «Θα παίξει και τραυματίας ο Στέφανος αν χρειαζόμαστε μια νίκη»

O Απόστολος Τσιτσιπάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί o Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στη Λιθουανία στο Ηράκλειο, ειδικά αν η εθνική χρειάζεται μια νίκη για να ανεβεί στο World Group I του Davis Cup. Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος δεν έχει δηλωθεί στους αγώνες, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πέλμα, όμως μπορεί να γίνει αλλαγή […]

O Απόστολος Τσιτσιπάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί o Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στη Λιθουανία στο Ηράκλειο, ειδικά αν η εθνική χρειάζεται μια νίκη για να ανεβεί στο World Group I του Davis Cup.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος δεν έχει δηλωθεί στους αγώνες, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πέλμα, όμως μπορεί να γίνει αλλαγή ακόμα και την τελευταία στιγμή, με τον ίδιο τον Στέφανο να δηλώνει ιδιαίτερα στεναχωρημένος

«Αυτός ο τραυματισμός υπήρχε σε όλη τη διάρκεια του αμερικανικού tour, στο US Open, στο Τορόντο, στο Σινσινάτι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου στην Cosmote TV.

«Παρθήκαν εξειδικευμένα μέτρα στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος. Το λύσαμε όσο μπορούσαμε, βρήκαμε λύσεις για να μπορέσει να παίξει εκεί, αλλά θεωρήθηκε αναγκαίο να ξεκουραστεί (μετά το US Open) για δύο εβδομάδες.

Ο Στέφανος ήρθε εδώ με την πεποίθηση να παίξει, θα δούμε. Εννοείται πως μπορεί να παίξει και αύριο και μεθαύριο, δεν είναι τίποτα δεδομένο. Αν χρειαστεί να κάνουμε μια νίκη για να περάσουμε θα μπει να το κάνει».

Και κατέληξε: «Ο Στέφανος έκανε αποθεραπεία και αποκατάσταση όλο αυτό το διάστημα. Σήμερα χτύπησε μισή ώρα μέσα στο γήπεδο, δοκίμασε πράγματα. Ξέρει πολύ καλά το σώμα του και νομίζω ο ίδιος θα πάρει την απόφαση, να πει ότι είναι έτοιμος να κάνει αυτό που χρειάζεται να κάνει τις επόμενες δυο μέρες»