Απόλλων Σμύρνης πόλο: Σε ρυθμούς Ευρώπης

Απόλλων Σμύρνης πόλο: Σε ρυθμούς Ευρώπης

 Παύλος Σαχτούρης

  |  17.09.2021 | 17:51

Απόλλων Σμύρνης πόλο: Σε ρυθμούς Ευρώπης

Το διάστημα από τις 22 ως τις 26 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Απόλλωνα θα ξεκινήσει τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα για τη νέα χρονιά. Όλοι κινούνται σε ρυθμούς Ευρώπης. Συμμετέχει στο δεύτερο όμιλο της α’ προκριματικής φάσης του LEN Champions League. Μια δύσκολη αποστολή, αλλά τόσο ο Νίκος Δεληγιάννης όσο και οι παίκτες του […]

Το διάστημα από τις 22 ως τις 26 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Απόλλωνα θα ξεκινήσει τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα για τη νέα χρονιά. Όλοι κινούνται σε ρυθμούς Ευρώπης. Συμμετέχει στο δεύτερο όμιλο της α’ προκριματικής φάσης του LEN Champions League. Μια δύσκολη αποστολή, αλλά τόσο ο Νίκος Δεληγιάννης όσο και οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Απόλλων Σμύρνης πόλο: Σε ρυθμούς Ευρώπης

Στις αναμετρήσεις που θα γίνουν στην Ποντγκόριτσα, στο Μαυροβούνιο. Εκεί όπου ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τις Όρβοσι (Ουγγαρία), Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία), Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Σίντεζ Καζάν (Ρωσία), EVK Ζάιμπας (Λιθουανία) και Ένκα (Τουρκία). Δύσκολος όμιλος, με ομάδες έμπειρες από τη διοργάνωση. Αλλά οι άνθρωποι του Απόλλωνα θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, γνωρίζοντας τον συντελεστή δυσκολίας, για να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τετράδα του ομίλου που δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στο δεύτερο προκριματικό γύρο. Ο Νίκος Δεληγιάννης δουλεύει με τους παίκτες του καθημερινά, για να μπορέσει να βρει η ομάδα του «χημεία» και να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στο επίπεδο που είναι εφικτό, καθώς έχει αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ.

Απόλλων Σμύρνης πόλο: Σε ρυθμούς Ευρώπης

Μέχρι την Τρίτη που θα αναχωρήσει η ομάδα από την Αθήνα για το Ντουμπρόβνικ κι εν συνεχεία οδικώς για την Ποντγκόριτσα, θα δώσει τρία φιλικά. Το πρώτο απόψε με αντίπαλο τον ΓΣ Περιστερίου, στην έδρα του τελευταίου. Ένα καλό τεστ για αμφότερες ομάδες, διότι και το Περιστέρι σε λίγες ημέρες θα μπει κι εκείνο στη «μάχη» της Ευρώπης, στα προκριματικά του Euro Cup.

Παράλληλα, μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Απόλλων θα δώσει άλλα δύο ματς προετοιμασίας. Με τον Πανιώνιο το Σάββατο, με την ΑΕΚ την Κυριακή. Αυτά τα τρία ματς θα βοηθήσουν την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να πάει στα προκριματικά του LEN Champions League όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμη. Δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά, αλλά έτσι είναι τα πράγματα και όλοι στην ομάδα του Απόλλωνα έχουν προσαρμοστεί στις καταστάσεις.