Απόλλων Σμύρνης – Πόλο: Πέτυχε τη δεύτερη του νίκη στον Β’ όμιλο του LEN Champions League

Απόλλων Σμύρνης – Πόλο: Πέτυχε τη δεύτερη του νίκη στον Β’ όμιλο του LEN Champions League

 Γιάννης Νιαστίτης

  |  24.09.2021 | 18:35

Η ομάδα της Ριζούπολης ήταν το φαβορί και με μια άνετη νίκη επί της Λιθουανικής Ζάιμπας με 21-6, ανέκτησε έδαφος στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του LEN Champions League.

Τη δεύτερη του νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις πέτυχε για τον Β΄όμιλο της Α’ προκριματικής φάσης του LEN Champions League, ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη όπως αναμενόταν δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη λιθουανική Ζάιμπας, την οποία και νίκησε με το ευρύ 21-6.

Κορυφαίος για την ομάδα της Ριζούπολης ήταν ο αρχηγός Αλέξανδρος Γούνας με 5 γκολ, με τον Έλληνα περιφερειακό να έχει 1/1 πέναλτι. Εξίσου εντυπωσιακοί ήταν και ο Σολανάκης με 4 γκολ, καθώς και οι Γωνιωτάκης και Κοτσκάρ που σημείωσαν από 3 έκαστος.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την προσπάθειά του για πρόκριση στην επόμενη φάση (έχει πολλές ελπίδες, καθώς προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες του Ομίλου) και αύριο Σάββατο (25/9), στις 13:30 παίζει με την Ένκα και στις 19:30 με την Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου ο Απόλλων έχει ρεπό.

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 6-1, 4-2, 4-2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Κοτσκάρ 3, Γκουσάροφ, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 4, Καβουσάνος.

ΖΑΙΜΠΑΣ: Μοτούζας, Κουζμένκο, Βοιτένκο, Γκοστάουτας 3, Γιακούτις, Ζούρζα, Γιόνκους 2, Πελακάουσκας, Βιτκάουσκας, Γκάλινοκ, Ίβοβιτς, Γκερβίτσκας, Καβαλέουσκι