Απόλλων Σμύρνης – πόλο: Γεμίζουν τις «μπαταρίες»

Απόλλων Σμύρνης – πόλο: Γεμίζουν τις «μπαταρίες»

 newsroom

  |  28.09.2021 | 00:14

Απόλλων Σμύρνης - πόλο: Γεμίζουν τις «μπαταρίες» στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και μετά θα επικεντρωθούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, με το εισιτήριο της πρόκρισης για το δεύτερο προκριματικό γύρο του LEN Champions League στις… αποσκευές, επέστρεψε στην Ελλάδα. Το μεσημέρι οι άνθρωποι του συλλόγου έμαθαν και τους αντιπάλους τους, στον όμιλο που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ, από τις 8 ως τις 10 Οκτωβρίου. Υπάρχει, όμως, καιρό μέχρι εκείνο το διάστημα. Τώρα προέχει η ξεκούραση. Απόλλων Σμύρνης – πόλο: Γεμίζουν τις «μπαταρίες».

Απόλλων Σμύρνης – πόλο: Φουλάρουν τις «μπαταρίες»

Η ομάδα γύρισε από το Μαυροβούνιο όπου σε διάστημα 4 ημερών έδωσε 6 ματς. Ματς υψηλών απαιτήσεων, με το διακύβευμα να είναι μεγάλο. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο. Κάτι που πέτυχε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» νικώντας τις Σίντεζ Καζάν, Ζάιμπας και ΕΝΚΑ. Με την επιστροφή στην Ελλάδα ο Νίκος Δεληγιάννης έκανε το αυτονόητο. Έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, για Δευτέρα και Τρίτη, ώστε να πάρουν… ανάσες. Απόλλων Σμύρνης – πόλο: Γεμίζουν τις «μπαταρίες».

Την Τετάρτη η ομάδα θα πέσει και πάλι στην πισίνα και θα επανεκκινήσει την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος και τον δεύτερο προκριματικό όμιλο του LEN Champions League. Ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Γλυφάδα, στο κολυμβητήριο στο Γουδί. Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή όλων.

Απόλλων Σμύρνης – πόλο: Με γεμάτες «μπαταρίες» για τη συνέχεια

Από την Κυριακή θα επικεντρωθούν στον Απόλλωνα στην επόμενη ευρωπαϊκή υποχρέωση. Στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Ζάγκρεμπ, από τις 8 ως τις 10 Οκτωβρίου, με αντιπάλους την οικοδέσποινα και πρωταθλήτρια Κροατίας Μλάντοστ, τη γαλλική Μονπελιέ και τον Ερυθρό Αστέρα.