Απόλλων Σμύρνης: Αποστολή Champions League

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολή Champions League

 newsroom

  |  22.09.2021 | 00:36

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολή Champions League. Η ομάδα του Δεληγιάννη βρίσκεται στο Μαυροβούνιο, για τον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες της αναλογούν, για να περάσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του LEN Champions League, θα διεκδικήσει από την Τετάρτη ως και την Κυριακή 26/9 η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Η οποία συμμετέχει στον α’ όμιλο του πρώτου προκριματικού, ο οποίος διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Απόλλων Σμύρνης: Αποστολή Champions League.

Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή που θα παλέψει για να περάσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Η ελληνική ομάδα αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης για το Ντουμπρόβνικ, ενώ από εκεί μετέβη οδικώς στην Ποντγκόριτσα. Η προσπάθειά της ξεκινά το απόγευμα της Τετάρτης, στις 17:30, με αντίπαλο τη ρωσική Σίντεζ Καζάν. Την αποστολή αποτελούν ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης, ο συνεργάτης του Δημήτρης Μιτελούδης και οι Στέφανος Γαλανόπουλος, Βασίλης Καβουσανός, Αλέξανδρος Γούνας, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Ιβάν Γκουσάροβ, Άντε Βίσκοβιτς, Νίκος Γαρδίκας, Μανώλης Σολανάκης, Νίκος Τσολακούδης, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Κώστας Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης και Αλέξανδρος Κότσκαρ. Αρχηγός αποστολής είναι ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης του συλλόγου, Σπύρος Μίντζης.

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολή Champions League για την πρόκριση

Λίγο πριν την αναχώρησε ο Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στο Μαυροβούνιο, για να τερματίσει σε μια από τις τέσσερις πρώτες θέσεις του ομίλου, οι οποίες οδηγούν στον επόμενο προκριματικά γύρο.

Με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει αρχικά: «Θα θέλαμε λίγο παραπάνω χρόνο είναι η αλήθεια, γιατί έχουμε πάρα πολλούς καινούργιους παίκτες και δυσκολευόμαστε πολύ να αποκτήσουμε την ομοιογένεια που χρειάζεται – είναι πολύ μικρό το διάστημα. Παρ’ όλα αυτά έχουμε προετοιμαστεί σε κάποια πράγματα. Τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη ανταπόκριση και πολύ μεγάλη θέληση. Έχουν παρουσιάσει πολύ μεγάλη διάθεση για να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο και στόχος είναι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Είναι πολύ δυνατός όμιλος, είναι ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, ομάδες οι οποίες δεν άλλαξαν πάρα πολύ – πλην της Χέρτσεγκ Νόβι – από πέρυσι. Τουναντίον ενισχύθηκαν».

Απόλλων Σμύρνης: Θα «κυνηγήσει» το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση στο Champions League

Ο Νίκος Δεληγιάννης συμπλήρωσε: «Ωστόσο νομίζω ότι είμαστε σε τέτοιο βαθμό έτοιμοι που θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε για να περάσουμε στην επόμενη φάση! Δυστυχώς είναι μια συγκυρία που δεν μας επιτρέπει τόσο πολύ να δώσουμε το βάρος στο να παίξουμε καλά, όμορφα και να κάνουμε σπουδαία πράγματα, όσο το να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα καθαυτό. Θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα και ελπίζω στο τέλος να έχουν μια καλή κατάληξη τα πράγματα, κυρίως για τα παιδιά που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι εδώ».