Αποκάλυψη: Ξανά στις Ένοπλες Δυνάμεις οι μεταλλιούχοι Ολυμπιονίκες

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  22.08.2021 | 11:27

Σημαντική εξέλιξη στον χώρο των μονιμοποιήσεων όλων όσων διακρίνονται και κατακτούν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχαμε σήμερα (22/8), με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να αναφέρει στον Πρόεδρο των Μεταλλιούχων Ολυμπιονικών Πέτρο Γαλακτόπουλο, πως όσοι έχουν κερδίσει μετάλλιο θα μπορούν και πάλι να μπουν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η αλλαγή ξεκινάει άμεσα και θα ισχύσει από […]

Σημαντική εξέλιξη στον χώρο των μονιμοποιήσεων όλων όσων διακρίνονται και κατακτούν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχαμε σήμερα (22/8), με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να αναφέρει στον Πρόεδρο των Μεταλλιούχων Ολυμπιονικών Πέτρο Γαλακτόπουλο, πως όσοι έχουν κερδίσει μετάλλιο θα μπορούν και πάλι να μπουν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η αλλαγή ξεκινάει άμεσα και θα ισχύσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που ολοκληρώθηκαν. Αυτό σημαίνει πως αν οι Λευτέρης Πετρούνιας, Μίλτος Τεντόγλου, Στέφανος Ντούσκος και η Εθνική πόλο των ανδρών κάποια στιγμή στο μέλλον θελήσουν να εισέλθουν στις ένοπλες δυνάμεις θα έχουν τη δυνάτοτητα να το κάνουν.

Όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αυτή είναι η μεγάλη πρόθεση της Κυβέρνησης, με τον νόμο να αλλάζει εκ νέου και να υπάρχει και πάλι η δυνατότητα εισαγωγής στις ένοπλες δυνάμεις.