Ετικέτες:

Απέκτησε τον Τζέι Θριτ η Λάρισα [pic]

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  12.08.2021 | 23:03

Ενίσχυση στην περιφέρεια για την Λάρισα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Αμερικανού γκαρντ, Τζέι Θριτ, ο οποίος αγωνιζόταν στην γαλλική Ορτέζ. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών: «Η Λάρισα ΚΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Jay Threatt Jr. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ομάδα μας. Ευχόμαστε στον […]

Ενίσχυση στην περιφέρεια για την Λάρισα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Αμερικανού γκαρντ, Τζέι Θριτ, ο οποίος αγωνιζόταν στην γαλλική Ορτέζ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών:

«Η Λάρισα ΚΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Jay Threatt Jr. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ομάδα μας. Ευχόμαστε στον Jay υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να γίνομαι καλύτερος» [vid]

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να γίνομαι καλύτερος». Οι δηλώσεις του Έλληνα διεθνή στη Media Day των Μπακς.

Μιχάλης Νιαβής

28.09.2021 | 07:36

Σαν Σήμερα: Το πρώτο χρυσό της Εθνικής Ελλάδας [vid]

Σαν Σήμερα: Το πρώτο χρυσό της Εθνικής Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε το χρυσό στους Μεσογειακούς.

Μιχάλης Νιαβής

28.09.2021 | 07:19

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια και τσίχλες για να ξεχάσω την πείνα»

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια και τσίχλες για να ξεχάσω την πείνα». «Είχα αποφασίσει να σταματήσω την κωπηλασία», τόνισε.

Μιχάλης Νιαβής

28.09.2021 | 07:08

Τέσσερα μετάλλια για την ομάδα του ΝΟΒ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial [pic]

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial: Τέσσερα μετάλλια για την ομάδα του ΝΟΒ. Σημαντική επιτυχία για τους νεαρούς αθλητές.

Μιχάλης Νιαβής

28.09.2021 | 06:59