Άοσμαν: «Από τα πιο ωραία γκολ της καριέρας μου» [vid]

Άοσμαν: «Από τα πιο ωραία γκολ της καριέρας μου» [vid]

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  17.09.2021 | 22:01

Τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για τη νίκη του Ιωνικού με 1-0 επί του Άρη εξέφρασε μέσα από τις δηλώσεις του ο Άϊας Άοσμαν. Ο μεσοεπιθετικός του Ιωνικού υπογράμμισε πως σημείωσε ένα από τα πιο όμορφα τέρματα στην καριέρα του, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς των «κυανόλευκων», αλλά και […]

Τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για τη νίκη του Ιωνικού με 1-0 επί του Άρη εξέφρασε μέσα από τις δηλώσεις του ο Άϊας Άοσμαν.

Ο μεσοεπιθετικός του Ιωνικού υπογράμμισε πως σημείωσε ένα από τα πιο όμορφα τέρματα στην καριέρα του, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς των «κυανόλευκων», αλλά και σε όλους που βρίσκονται γύρω από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε πολύ καλά, πολύ οργανωμένα. Σκοράραμε και στο πρώτο ημίχρονο, όμως το γκολ ακυρώθηκε. Παλέψαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, ήμουν εγώ που έβαλα το γκολ. Ένα απίστευτο συναίσθημα, μια όμορφη στιγμή. Είναι μία νίκη αφιερωμένη στον κόσμο και σε όλους γύρω από την ομάδα.

Ήμασταν πολύ σκληροί, καλά προετοιμασμένοι. Βέβαια έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσε και ο Άρης να κερδίσει. Το γκολ μου όμως μας έδωσε τη νίκη και πιστεύω ήταν από τα πιο ωραία που έχω πετύχει στην καριέρα μου. Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε σερί παιχνίδια και εμείς κοιτάμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους».