Αντσελότι για Μουντιάλ: «Να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια; Γιατί όχι κάθε χρόνο»

Αντσελότι για Μουντιάλ: «Να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια; Γιατί όχι κάθε χρόνο»

 newsroom

  |  20.09.2021 | 16:12

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο συχνότερης διεξαγωγής του Μουντιάλ εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Κάρλο Αντσελότι. Σε συνέντευξή του στη «RAI», ο τεχνικός της Ρεάλ ερωτήθηκε για τις σχετικές πιέσεις που ασκεί η FIFA και δεν μάσησε τα λόγια του, απαντώντας χαρακτηριστικά: «Να διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια; Λοιπόν, αφού είμαστε εδώ, ας […]

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο συχνότερης διεξαγωγής του Μουντιάλ εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Κάρλο Αντσελότι. Σε συνέντευξή του στη «RAI», ο τεχνικός της Ρεάλ ερωτήθηκε για τις σχετικές πιέσεις που ασκεί η FIFA και δεν μάσησε τα λόγια του, απαντώντας χαρακτηριστικά:

«Να διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια; Λοιπόν, αφού είμαστε εδώ, ας παίζουμε κι ένα τον χρόνο. Το καλεντάρι είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν έχουν νόημα. Η FIFA και η UEFA πρέπει να πάρουν θέση γι’ αυτό. Είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή ίσως δεν συμφωνούν πολύ, αλλά η πίεση στους παίκτες είναι πολύ υψηλή».