Αναβάλλονται τα Πανελλήνια Τοιχοσφαίρισης

Αναβάλλονται τα Πανελλήνια Τοιχοσφαίρισης

 newsroom

  |  28.08.2020 | 15:59

Αναβάλλονται τα Πανελλήνια πρωταθλήματα τοιχοσφαίρισης, όλων των κατηγοριών, που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στον Όμιλο Τοιχοσφαίρισης Πειραιά. Η απόφαση πάρθηκε μετά από Δ.Σ. της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και πρόταση της Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης. Λόγος η πανδημία του κορονοϊού στην χώρα μας και το γεγονός ότι οι αγώνες θα διεξαγώντουσαν σε κλειστούς χώρους. Η Ομοσπονδία αποφάσισε […]

Αναβάλλονται τα Πανελλήνια πρωταθλήματα τοιχοσφαίρισης, όλων των κατηγοριών, που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στον Όμιλο Τοιχοσφαίρισης Πειραιά. Η απόφαση πάρθηκε μετά από Δ.Σ. της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και πρόταση της Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης. Λόγος η πανδημία του κορονοϊού στην χώρα μας και το γεγονός ότι οι αγώνες θα διεξαγώντουσαν σε κλειστούς χώρους.

Η Ομοσπονδία αποφάσισε να ορίσει νέες ημερομηνία διεξαγωγής των πρωταθλημάτων την 15 Οκτωβρίου, αλλά θα εκτιμήσει τις υπάρχουσες συνθήκες διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων στο τέλος Σεπτεμβρίου και διατηρεί το δικαίωμα να τα αναβάλει εκ νέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ:

«Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.,

Αφού έλαβε υπόψη του την ομόφωνη πρόταση της Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης με τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα υπεύθυνου για την Τοιχοσφαίριση Δημήτρη Σταματιάδη, την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων και τα παρακάτω δεδομένα:

  • Τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων σε κλειστά γήπεδα
  • Την ενημέρωση της Δευτέρας 24.8.2020, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τοιχοσφαίρισης (ESF), με την οποία ενημέρωνε για την ακύρωση όλων των ανακοινωμένων πρωταθλημάτων της έως 31.12.2020
  • Την από 20.5.2020 μελέτη που εξέδωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τοιχοσφαίρισης (WSF), σύμφωνα με την οποία η Τοιχοσφαίριση θεωρείται άθλημα υψηλού COVID-19 κινδύνου κατηγορίας 4

αποφάσισε,

με γνώμονα την υγεία των αθλητών/τριών της Τοιχοσφαίρισης καθώς και την υγεία όλων των εμπλεκομένων, την αναβολή της διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Τοιχοσφαίρισης 2020, όλων των κατηγοριών, για τις 15 Οκτωβρίου 2020.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. θα εκτιμήσει τις υπάρχουσες συνθήκες διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων στο τέλος Σεπτεμβρίου και διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τα Πρωταθλήματα αρχής γενομένης από την 15 Οκτωβρίου ή να τα αναβάλει εκ νέου.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58