Ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ για το Νομοσχέδιο Αθλητικής μεταρρύθμισης

newsroom

|  17.08.2020 | 17:23

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) σε ανακοίνωση της συγχαίρει τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για το Νομοσχέδιο που «είναι κάτι που έπρεπε να γίνει και που όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε». Αναλυτικά η ανακοίνωση: Tο Δ.Σ. και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ χαιρετίζουν το Νομοσχέδιο αθλητικής μεταρρύθμισης, θεωρώντας πως κινείται σε σωστή βάση και […]

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tο Δ.Σ. και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ χαιρετίζουν το Νομοσχέδιο αθλητικής μεταρρύθμισης, θεωρώντας πως κινείται σε σωστή βάση και δίνει προοπτική, αλλά και λύσεις σε ζητήματα, τα οποία για χρόνια ταλάνιζαν τον ελληνικό αθλητισμό.

Με το Νομοσχέδιο αθλητικής μεταρρύθμισης πραγματοποιούνται αναγκαίες τομές, οι οποίες έπρεπε να έχουν γίνει πολλά χρόνια, αλλά σημασία έχει ότι -έστω και τώρα- γίνονται. Η Διαφάνεια είναι προϋπόθεση για να λειτουργήσουν οι Ομοσπονδίες, για να προαχθεί το Ολυμπιακό ιδεώδες. Και ναι, πρέπει να μπει τάξη στο αθλητικό πεδίο.

Πεποίθησή μας είναι ότι το Νομοσχέδιο αθλητικής μεταρρύθμισης θα αναζωογονήσει το αθλητικό κίνημα. Δίνει ρόλο στο κύτταρο, που είναι τα σωματεία, δίνει στους αθλητές, αυτό που τους αξίζει και το κίνητρο για να συνεχίσουν την προσπάθεια αυτοβελτίωσης.

Όσον αφορά στο Παραολυμπιακό κίνημα, οι επιβραβεύσεις των συνοδών – αθλητών ήταν πάγιο αίτημα και δίκαια ικανοποιείται. Όπως δικαίως εξορθολογίζεται κι η σύνθεση της ΕΠΕ.

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ συγχαίρουν τον Λευτέρη Αυγενάκη για την τόλμη του να επιχειρήσει τομές. Στον αθλητισμό εκ της φύσεως του, κανένας δεν είναι ισόβιος, όλοι οφείλουμε να υπηρετούμε μια μεγαλύτερη ιδέα, με διάθεση προσφοράς στο σύνολο. Το Νομοσχέδιο αθλητικής μεταρρύθμισης είναι ένα εργαλείο, μια αποφασιστική κίνηση εξορθολογισμού κι ανατροπής. Ως εκ τούτου είναι κάτι που έπρεπε να γίνει και που όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε.

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

31.10.2021 | 23:58