Αλόνσο: «Κάποιοι ήταν τυχεροί και ανέβηκαν στο βάθρο»
Ετικέτες: ,

Αλόνσο: «Κάποιοι ήταν τυχεροί και ανέβηκαν στο βάθρο»

 newsroom

  |  27.09.2021 | 17:10

Αλόνσο: Σαφείς αιχμές από τον Ισπανό οδηγό για τον αγώνα στο Grand Prix στο Σότσι.

Στην 6η θέση στο Grand Prix στο Σότσι τερμάτισε ο Φερνάντο Αλόνσο, μία θέση, η οποία όπως τόνισε θα έπρεπε κανονικά να τον χαροποιεί.

Ωστόσο, ο Ισπανός οδηγός υποστήριξε πως θα έπρεπε να βρίσκεται σε πιο ψηλή θέση στον συγκεκριμένο αγώνα, τονίζοντας μάλιστα πως κάποιοι ανέβηκαν λόγω τύχης στο βάθρο.

Ο Αλόνσο ήταν στην 3η θέση, όταν ξέσπασε βροχή στον αγώνα, με αποτέλεσμα εκείνος, αλλά και ο Λάντο Νόρις, ο οποίος βρισκόταν πρώτος πριν τη βροχή, να μείνουν… πίσω και να τερματίσουν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να είμαι χαρούμενος με τους βαθμούς που πήρα. Ήταν μια καλή θέση για την ομάδα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Πιστεύω πως στο Σότσι είχαμε πολύ δυνατό ρυθμό. Μπορούσαμε να μείνουμε κοντά με τον Πέρεζ στην αρχή του αγώνα και μετά την αλλαγή ελαστικών προσπέρασα τον Μαξ Φερστάπεν. Το μονοθέσιο πετούσε και πιστεύω πως αξίζαμε περισσότερα. Όταν ξεκίνησε να βρέχει πέρασα τους Ρικάρντο, Πέρεζ και Σάινθ και ήμασταν στην 3η θέση. Πραγματικά πίστεψα πως μπορούσαμε να πάρουμε το βάθρο με την αξία μας, όχι με τύχη. Μετά ήρθε η βροχή, κάποιοι μπήκαν νωρίς, άλλοι αργά. Νομίζω εγώ και ο Λάντο χάσαμε πολλές θέσεις. Κάποιοι ήταν πολύ τυχεροί και ανέβηκαν στο βάθρο».