Αλέγκρι: «Δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε για την ομάδα από 3 αρνητικά αποτελέσματα»

Αλέγκρι: «Δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε για την ομάδα από 3 αρνητικά αποτελέσματα»

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  16.09.2021 | 00:58

Αισιόδοξος για ανάκαμψη της Γιουβέντους, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής (19/09) κόντρα στην Μίλαν εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» υποστήριξε πως δεν γίνεται να αμφιβάλλει κάποιος για την ομάδα μετά από 3 αρνητικά αποτελέσματα, τονίζοντας ωστόσο πως θα πρέπει να υπάρξει άμεση και σημαντική βελτίωση στη […]

Αισιόδοξος για ανάκαμψη της Γιουβέντους, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής (19/09) κόντρα στην Μίλαν εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» υποστήριξε πως δεν γίνεται να αμφιβάλλει κάποιος για την ομάδα μετά από 3 αρνητικά αποτελέσματα, τονίζοντας ωστόσο πως θα πρέπει να υπάρξει άμεση και σημαντική βελτίωση στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τρία αρνητικά αποτελέσματα να μας κάνουν να αμφιβάλλουμε γι’ αυτήν την ομάδα. Ένας παίκτης δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός, μόνο και μόνο επειδή η ομάδα κερδίζει ή φέρνει ισοπαλίες. Η νίκη είναι πολύ σημαντική, γιατί είμαστε τώρα σε καλή κατάσταση στον όμιλο. Είχαμε σταθερότητα από την έναρξη των προπονήσεών μας. Φυσικά, όσο περισσότερο οι παίκτες μένουν μαζί, τόσο καλύτερα γνωρίζονται. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και πρέπει να εξελιχθούμε με κάθε τρόπο. Ήμασταν καλύτεροι όταν διαχειριζόμασταν την μπάλα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε περαιτέρω».