Ετικέτες: ,

Αίγινα: Θετικές στον κορονοϊό αρκετές μοναχές

 newsroom

  |  12.08.2021 | 23:19

Κλειστό είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα καθώς θετικές στον κορονοϊό εντοπίστηκαν αρκετές μοναχές. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έσπευσε στο μοναστήρι και αφού διαπιστώθηκε πως νοσούν οι περισσότερες από τις μοναχές, η μονή έκλεισε. Εν συνεχεία, δόθηκε κι επισήμως εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, σύμφωνα με την οποία για […]

Κλειστό είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα καθώς θετικές στον κορονοϊό εντοπίστηκαν αρκετές μοναχές. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έσπευσε στο μοναστήρι και αφού διαπιστώθηκε πως νοσούν οι περισσότερες από τις μοναχές, η μονή έκλεισε.

Εν συνεχεία, δόθηκε κι επισήμως εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, σύμφωνα με την οποία για 15 ημέρες το μοναστήρι δεν θα λειτουργεί. Με βάση το παραπάνω απαγορεύεται η είσοδος σε προσκυνητές- επισκέπτες. Οι μοναχές και το βοηθητικό προσωπικό της Μονής τίθενται σε καραντίνα, ενώ επιβάλλεται η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.