Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες: Στις 9 και 10 Οκτωβρίου στη Χίο [vid]

Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες: Στις 9 και 10 Οκτωβρίου στη Χίο [vid]

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  22.09.2021 | 07:59

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος μίλησε για τους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, οι οποίοι θα γίνουν στη Χίο, από τις 9 έως τις 10 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο 9 και 10 Οκτωβρίου 2021, στο Δηματικό Στάδιο Χίου, θα διεξαχθούν οι 32οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες. Η διοργάνωση γίνεται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου, με συνδιοργανωτές την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Χίου και τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.

«Πρόκειται για μια διοργάνωση-γιορτή του κλασσικού Αθλητισμού που θα φέρει στην Χιο πάνω από 500 άτομα», ανέφερε το μέλος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κώστας Τριαντάφυλλος. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει αγωνίσματα για τις κατηγορίες Ανδρών / Γυναικών, Ανδρών- Γυναικών Κ18 και Αγοριών – Κοριτσιών Κ16 και Κ16.

Οι αγώνες θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που προέρχεται από τα νησιά του Αιγαίου και για χρόνια υπηρέτησε με αγάπη τη συγκεκριμένη διοργάνωση.