Αγώνας αποκλεισμού-Ποδηλασία: Πρωταθλήτρια η Σοφία Λιοδάκη [pics]
Ετικέτες:

Αγώνας αποκλεισμού-Ποδηλασία: Πρωταθλήτρια η Σοφία Λιοδάκη [pics]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  18.09.2021 | 16:36

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στον αγώνα αποκλεισμού (elimination), η Σοφία Λιοδάκη. Η νεαρή ποδηλάτρια του ΠΟΧ Τάλως κέρδισε το σπριντ που έγινε με την Αργυρώ Μηλάκη του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου, αφήνοντάς την στην δεύτερη θέση. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ελένη Τσαβαρή του Ροδήλιου. Παρόμοιες πρωταγωνίστριες είχε ο τελικός του σπριντ, ωστόσο με αντίστροφους ρόλους. […]

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στον αγώνα αποκλεισμού (elimination), η Σοφία Λιοδάκη. Η νεαρή ποδηλάτρια του ΠΟΧ Τάλως κέρδισε το σπριντ που έγινε με την Αργυρώ Μηλάκη του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου, αφήνοντάς την στην δεύτερη θέση. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ελένη Τσαβαρή του Ροδήλιου. Παρόμοιες πρωταγωνίστριες είχε ο τελικός του σπριντ, ωστόσο με αντίστροφους ρόλους. Η Μηλάκη ήταν η νικήτρια στην κρητική μονομαχία με την Λιοδάκη (2-1 νίκες), με την Χριστίνα Πρίντεζη του Κρόνου να καταλαμβάνει την τρίτη θέση, κερδίζοντας την συναθλήτρια της στην ομάδα της Νίκαιας, Ιωάννα Πλέγα (2-0 νίκες).

Αγώνας αποκλεισμού-Ποδηλασία: Πρωταθλητής ο Σούλιος

Στον αγώνα αποκλεισμού των ανδρών, ο Ζήσης Σούλιος του ΠΟ Βόλου κατέκτησε την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος. Ο 24χρονος αθλητής επικράτησε του Νίκου Δράκου του Διαγορά στο σπριντ του τελευταίου γύρου, κερδίζοντας το δεύτερο χρυσό μετάλλιό του στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πίσω από τους δύο βρέθηκε ο Ιάκωβος Κούρος του Ροδήλιου. Στο σπριντ των ανδρών πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Λιβανός. Ο ποδηλάτης του ΠΟΧ Τάλως επικράτησε του Σωτήρη Μπρέτα (ΠΟ Βόλος) σε μία όμορφη μονομαχία (2-0 νίκες). Στον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου ο Ιωάννης Καλογερόπουλος (ΠΟ Πατρών) κέρδισε τον Χρήστο Βολικάκη (ΠΟ Βόλος), συμπληρώνοντας το βάθρο.