ΑΕΚ: Το μήνυμα του Τσιντώτα στον Σεραφείδη [pic]

ΑΕΚ: Το μήνυμα του Τσιντώτα στον Σεραφείδη [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  20.09.2021 | 16:16

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Στέλιος Σεραφείδης, παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο «Υγεία», προσπαθώντας να βγει νικητής κι από αυτήν τη μάχη. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ όλο το προηγούμενο διάστημα, παρά το γεγονός πως είναι 86 ετών, ήταν καθημερινά στην πρώτη «γραμμή» της καθημερινότητας της Ένωσης, «τρέχοντας» όσο λίγοι για να λυθεί κάθε […]

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Στέλιος Σεραφείδης, παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο «Υγεία», προσπαθώντας να βγει νικητής κι από αυτήν τη μάχη. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ όλο το προηγούμενο διάστημα, παρά το γεγονός πως είναι 86 ετών, ήταν καθημερινά στην πρώτη «γραμμή» της καθημερινότητας της Ένωσης, «τρέχοντας» όσο λίγοι για να λυθεί κάθε πρόβλημα έτσι ώστε να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Το μήνυμα του Τσιντώτα

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Παναγιώτης Τσιντώτας, με ανάρτηση του στο Instagram θέλησε να στείλει μήνυμα συμπαράστασης. «Σε αυτή τη μάχη δεν είσαι μόνος. Όλη η ΑΕΚ είναι μαζί σου, κυρ Στέλιο» αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτηση του.