ΑΕΚ: «Το έγκλημα δεν πρόκειται να περάσει έτσι»
Ετικέτες: , ,

ΑΕΚ: «Το έγκλημα δεν πρόκειται να περάσει έτσι»

 Μιχάλης Νιαβής

  |  20.09.2021 | 14:26

Η ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη θέση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-3) και για τις διαιτητικές αποφάσεις των διαιτητών, Φωτιά και Σκουλά. Πιο συγκεκριμένα, η «Ένωση» τονίζει ότι γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και πως ορισμένοι θέλησαν να τη σταματήσουν. Τονίζοντας ένα πράγμα. ΑΕΚ: «Το έγκλημα […]

Η ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη θέση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-3) και για τις διαιτητικές αποφάσεις των διαιτητών, Φωτιά και Σκουλά. Πιο συγκεκριμένα, η «Ένωση» τονίζει ότι γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και πως ορισμένοι θέλησαν να τη σταματήσουν. Τονίζοντας ένα πράγμα. ΑΕΚ: «Το έγκλημα δεν πρόκειται να περάσει έτσι»!

ΑΕΚ: Δεν πρόκειται να περάσει έτσι

«Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ. Όσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι», αναφέρει με επίσημη θέση της η ΠΑΕ.

ΑΕΚ: Τα παράπονα για το «έγκλημα»

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τονίζουν ότι τους απασχόλησε το γεγονός πως ποτέ στη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα δεν δόθηκαν πλάνα με γραμμή offside, στα γκολ του ΟΦΗ. Επιπλέον,  οι «κιτρινόμαυροι» επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της COSMOTE TV κι από κει πληροφορήθηκαν, όπως υποστηρίζουν, ότι ουδέποτε από το VAR δόθηκε στην τηλεοπτική μετάδοση το οποιοδήποτε πλάνο με γραμμή σε έλεγχο φάσης, γεγονός που προσδίδει προβληματισμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Από την πλευρά της ομάδας τονίζονται τα εξής: «Με απλά λόγια ο Σκουλάς δεν έκρινε ότι πρέπει να δώσει κάποια φάση με γραμμή offside στον αέρα για να διευκρινιστεί τι κι αν έχει ελεγχθεί από το VAR. Εδώ τίθενται δύο ερωτήματα: 1. Το πρώτο είναι αν όντως το VAR έλεγξε φάσεις. 2. Αν όντως τις έλεγξε, γιατί δεν τις έδωσε στον αέρα για να δει όλη η Ελλάδα πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό κι ότι όλα είναι κανονικά;. Είναι κάτι που ως ΑΕΚ θα το διερευνήσουμε και προς την πλευρά της ΚΕΔ».

Γίνεται αντιληπτό πως το ζήτημα έχει δημιουργήσει αρκετή ένταση και αναμένεται και συνέχεια στην υπόθεση από πλευράς των κιτρινόμαυρων. Θα υπάρξουν και αντιδράσεις. ΑΕΚ: «Το έγκλημα δεν πρόκειται να περάσει έτσι».