ΑΕΚ: Σοβαρά προβλήματα με το νέο της γήπεδο

ΑΕΚ: Σοβαρά προβλήματα με το νέο της γήπεδο

 newsroom

  |  13.10.2021 | 19:49

ΑΕΚ: Το νέο κλειστό στα Άνω Λιόσια αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα, καθώς παρά την οικονομική επένδυση, σε περίπτωση έντονης βροχής υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του παρκέ.

Πολύ σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ με το νέο της γήπεδο στα Άνω Λιόσια.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρά τη μεγάλη οικονομική ενίσχυση για να αποκτήσουν μετά από πολλά χρόνια το δικό τους «σπίτι», έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, καθώς σε περίπτωση έντονης βροχής υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του παρκέ.

Μάλιστα, τα μεγάλα προβλήματα με το νέο της γήπεδο για την ΑΕΚ τόνισαν σε δηλώσεις τους στην κάμερα της Cosmote τόσο ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Χήνας, όσο και ο υπεύθυνος του γηπέδου, Γιώργος Πραχαλιάς.

Η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στο νέο της «σπίτι» πήρε τη νίκη απέναντι στην Λάρισα, ωστόσο, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας και μεγάλος φόβος για τη μη στεγανοποίηση της οροφής. Με το πρόβλημα να έχει μουχλιάσει ένα παρκέ το οποίο και αντικαταστάθηκε με έξοδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χήνας υποστήριξε:

«Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπο που ήταν άστεγο για δεκαετίες».

Ο Πραχαλιάς στη συνέχεια τόνισε:

«Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει. Η ΚΑΕ ΑΕΚ το έχει πληρώσει ήδη αλλάζοντας παρκέ γιατί είχε μουχλιάσει το προηγούμενο. Δεν έχει επισκευαστεί ακόμα. Ελπίζουμε να προλάβουμε το βαρύ χειμώνα που έρχεται. Το 2004 είχε απαγορευτικό έγγραφο από την Πυροσβεστική για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA