ΑΕΚ: Σενάρια για Λόπες και Ισραήλ

 newsroom

  |  22.08.2021 | 12:24

Ο Έλντερ Λόπες δεν υπολογίζεται πλέον από την ΑΕΚ και υπάρχουν συζητήσεις με συλλόγους για την αποχώρησή του. Μία από τις ομάδες που φέρεται να θέλει τον Πορτογάλο αριστερό μπακ της ΑΕΚ, είναι η Χάποελ Μπερ Σεβά, όπως τονίζεται στο Ισραήλ. Ο Λόπες έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, η Μπερ Σεβά δείχνει […]

Ο Έλντερ Λόπες δεν υπολογίζεται πλέον από την ΑΕΚ και υπάρχουν συζητήσεις με συλλόγους για την αποχώρησή του. Μία από τις ομάδες που φέρεται να θέλει τον Πορτογάλο αριστερό μπακ της ΑΕΚ, είναι η Χάποελ Μπερ Σεβά, όπως τονίζεται στο Ισραήλ.

Ο Λόπες έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, η Μπερ Σεβά δείχνει διατεθειμένη να τον κάνει δικό της αυτό το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσες εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Πλήγμα με Γκουντογκάν στη Σίτι

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν έχει πρόβλημα στον μηρό και θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

27.09.2021 | 17:05

Το ελληνικό τένις κέρδισε μια ακόμη αναγνώριση

Εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τένις το αίτημα για αναβάθμιση από την κατηγορία C Naion στην κατηγορία B Nation.

Γιάννης Νιαστίτης

27.09.2021 | 16:58

Νέο ΣΟΚ στην Βίρτους, ρήξη χιαστού ο Αμπάς

Νέο σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στη Βίρτους Μπολόνια, καθώς και ο Αβουντού Αμπάς υπέστη ρήξη χιαστού.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

27.09.2021 | 16:53

Σβαμπ: «Μεγάλη εμφάνιση απ' όλους μας» [pic]

ΠΑΟΚ – Σβαμπ: Ο μέσος των Θεσσαλονικιών με ποστάρισμά του ευχαρίστησε για τις ευχές για τα γενέθλιά του, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ.ΠΑΟΚ – Σβαμπ: Ο μέσος των Θεσσαλονικιών με ποστάρισμά του ευχαρίστησε για τις ευχές για τα γενέθλιά του, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ.

newsroom

27.09.2021 | 16:46