Ετικέτες: , ,

ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Το δις εξαμαρτείν…

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  09.08.2021 | 07:47

Κουράγιο και δύναμη σε όσους βρίσκονται αυτές τις ώρες στις μάχες με τις φωτιές. Είναι τόσο άγριο θέαμα, είναι απίστευτη η βιαιότητα αυτής της κατάστασης, που κανείς δεν μπορεί να μένει αδιάφορος, ακόμα και αν δεν απειλούνται δικοί του άνθρωποι και περιουσία. Ας κρατήσουμε την άδολη αγωνία, αφήνοντας στην άκρη τις θλιβερές πολιτικές σκοπιμότητες που […]

Κουράγιο και δύναμη σε όσους βρίσκονται αυτές τις ώρες στις μάχες με τις φωτιές. Είναι τόσο άγριο θέαμα, είναι απίστευτη η βιαιότητα αυτής της κατάστασης, που κανείς δεν μπορεί να μένει αδιάφορος, ακόμα και αν δεν απειλούνται δικοί του άνθρωποι και περιουσία. Ας κρατήσουμε την άδολη αγωνία, αφήνοντας στην άκρη τις θλιβερές πολιτικές σκοπιμότητες που ακούγονται προκαλώντας θυμηδία τις τελευταίες ημέρες.

Επιστρέφω στα δικά μας. Ετσι και αλλιώς, η δυνατότητα ενασχόλησης με την ΑΕΚ και όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό, είναι μια ευχάριστη επιλογή σε όσα θλιβερά συμβαίνουν γύρω μας. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται πλέον για το πρωτάθλημα μακριά από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σας έλεγα και πριν από λίγες ημέρες, πως κατά τη γνώμη μου, αυτή η συνθήκη μπορεί να μετατραπεί σε πλεονέκτημα από τους έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες που ήρθαν.

Διαβάστε περισσότερα στο Enwsi.gr