ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Στα άσχημα φταίει μόνο ο Μελισσανίδης, στα καλά κάνει το αυτονόητο

ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Στα άσχημα φταίει μόνο ο Μελισσανίδης, στα καλά κάνει το αυτονόητο

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  16.09.2021 | 07:41

Η ΑΕΚ είναι ένα σωματείο που καλώς ή κακώς είναι προσωποκεντρικό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους επισκιάζει όλους. Ζώντας καθημερινά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά αδιανόητο. Αν τολμήσεις να γράψεις υπέρ του «Τίγρη» είσαι στο payroll για ένα σουβλάκι. Αν γράφεις από το πρωί μέχρι το βράδυ εναντίον του είσαι «ήρωας», «δε μασάς» και… […]

Η ΑΕΚ είναι ένα σωματείο που καλώς ή κακώς είναι προσωποκεντρικό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους επισκιάζει όλους. Ζώντας καθημερινά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά αδιανόητο.

Αν τολμήσεις να γράψεις υπέρ του «Τίγρη» είσαι στο payroll για ένα σουβλάκι. Αν γράφεις από το πρωί μέχρι το βράδυ εναντίον του είσαι «ήρωας», «δε μασάς» και… «μόνο εσύ τα λες».

Μέση οδός δεν υπάρχει για κανέναν και οι χαρακτηρισμοί πάνε και έρχονται σα ποικιλία σε καλοκαιρινή ταβέρνα. Ακόμα και «συνάδελφοι» χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς για άλλους προκειμένου να κερδίσουν likes στα social media. Όμως αυτά δεν ενδιαφέρουν και καλύτερα είναι να μιλήσουμε με γεγονότα.

Διαβάστε περισσότερα στο Enwsi.gr